Eu si Cupidon nu am copilarit impreuna iar prietenia noastra e una recenta. Dar atunci cand am dat de provocarea de la ProFM, de Valentine’s Day, sa compun o declaratie de dragoste, Cupidon s-a comportat ca si cum i-as fi ajutat mama sa care sacosele, toata viata. Si-a insfacat arcul si mi-a trantit o sageata fix in circumvolutiunile ce directioneaza spre cuvinte alese. Asa ca in secunda 2, am compus o declaratie simpatica, cu zvac si lipici, pe care o poti citi aici. Si-asa am castigat un zbor cu elicopterul, de care eu si stimabilul meu prieten ne-am bucurat pe cinste.

Zbor cu elicopterul

Vineri, cand nici nu terminasera cocosii de cantat cucurigu, primesc telefon de la ProFM ca am castigat concursul declaratiilor de dragoste si ca voi intra in direct in 2 minute. Topaind de bucurie, incep sa turui cu emotie pe post, in timp ce Andrei Gheorghe si Greeg imi detaliau elementele premiului: zbor cu elicopterul si o masa imparateasca la Snagov.

Pentru ca astfel de cadouri ar trebui sa fie surpriza, eu n-am suflat o vorba prietenului meu inainte. Asa ca s-a trezit, saracul, cu planul facut pentru Valentine’s, gata desfasurat in vocuher-ul pe care Activitati-Cadou ni l-a trimis pe mail.

Duminica, au trimis o masina dupa noi, burdusita cu baloane, echipata cu sampanie si cu mici cadouri – memory stick-uri in forma de inimioara. Cate Oscaruri am fi luat cu scenariile din capul nostru, in drum spre Heliportul Baneasa! Caci pentru amandoi, un zbor cu elicopterul era o premiera.

Rasfat, interviuri si-am decolaaat

Ziua de 14 februarie am perceput-o mai mult ca pe ziua mea decat o zi dedicata iubirii. Pentru ca eu sunt de parere ca daca iubesti, o faci in fiecare zi. In plus, mie cantitatile excesive de lucruri siropoase imi dauneaza grav autenticitatii. Si-atunci, fara sa dam p-afara de cuvinte pompoase, am petrecut experienta cu entuziasm, curiozitate si umor. Cam asa traduc eu iubirea.

Oamenii de la ProFm ne asteptau pe Heliport deja si ne-au intampinat cu nerabdare. Am fost ca niste printisori, dand declaratii in stanga si-n dreapta despre varul iubaret Valentin, despre planuri si dorinte, despre concursuri si ochi albastri. Acum nu ca ma umflu-n pene ( ba da, o fac!), dar uite ce declaratie mi-a facut si proFM-ul.

Cand am ajuns, in final, in elicopter, dupa ce gramada de baloane a fost preluata de-o masina si transportata separat pana la restaurant, eu una mai aveam nitel si topaiam si-n elicopter. Decolarea a fost o incantare iar adevarata aventura a inceput atunci cand pilotul Corneliu Antonovici, care a contribuit decisiv la placerea zborului, a inceput manevrele datatoare de adrenalina. Daca e ceva ce ador pe lumea asta, e adrenalina! Asa ca atunci cand elicopterul a inceput sa se apropie cu viteza de sol si s-a inclinat lateral, eu eram in culmea fericirii. Prietenul meu, la fel!

Pilotul nu s-a rezumat doar la a controla elicopterul, dar efectiv ne-a facut un adevarat instructaj de zbor si ne-a povestit despre peisajele pe care le admiram pe geam. Despre masa, pot spune ca a fost delicioasa si ca lacul Snagov, intr-o zi insorita, e locul ideal ca sa gusti bucate parca sculptate, asezonate cu zambete si jucat in par.

Follow-up

Experienta asta grozava a ajuns si pe ProFM si pe Digi 24, care ne-a surprins in ziua aia minunata si ne-a pus pe sticla aici. Dupa asa o zi superba, eu nu pot sa zic decat ca data viitoare cand ajung la un zbor cu elicopterul, vreau sa experimentez si unul cu parasuta, asa ca ProFm, tu pregateste concursurile, ca eu pun pe foc inspiratia!

 

 

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.