Aseara am ajuns ciuciulete la World of Instagram. M-a prins ploaia torentiala pe aleea spre Parcul Herastrau si intr-un moment, eram giugiuc iar in urmatorul uda leoarca, cu machiajul curs. Yeey! Dar cand am ajuns acolo, am vazut ca nu doar eu mi-am luat-o pe coaja din cauza ploii.

In mijlocul oamenilor uzi mutati inauntru, speakerii au povestit despre experienta lor cu toata deschiderea: Laura Musuroaea (pe care eu am cunoscut-o cand eram pustoaice dar a ramas la fel de naturala), Goguci (master pf Photoshop) si Sanziana Negru, care confirma zicala “esentele tari se tin in sticlute mici”.

8 idei de la World of Instagram

Pentru ca totul s-a transformat curand intr-un dialog, las aici ideile lor bune la gramada. Cu asta am ramas de la World of Instagram 2019:

  1. Cele 3 reguli de baza pe Instagram: posteaza zilnic, alege poze bune si nu pune mai mult de 27 de hashtag-uri – Goguci.
  2. Nu-ti lua tool-uri pe care nu iti permiti sa le pierzi sau sa le deteriorezi. O sa ajungi sa le tii in casa, de teama sa nu le strici.
  3. Nu pune o poza de la mare langa una de la munte. Sau in alte cuvinte, pastreaza atmosfera feed-ului, nu te abate de la firul lor narativ.
  4. Mentine acelasi stil de editare si o cromatica bazata pe culori complementare.
  5. Stabileste-ti tarifele conform serviciilor pe care le oferi si nu face compromisuri cand stii ca meriti ceea ce meriti.
  6. Invata trucuri cheap cu efecte mari – Sanziana Negru a filmat o super reclama la parfum in propria sufragerie. Netul e plin de tutoriale DIY.
  7. E ok sa te schimbi, povesteste Laura Musuroaea. Singura constanta din viata ta ar trebui sa ramana pasiunea pentru ceea ce faci.
  8. Daca ai un business, afiseaza-ti portofoliul si abordeaza influenceri pentru cross promo. Daca produsele tale sunt tari, unii ar putea sa te promoveze si fara buget.

Care e strategia ta pentru Instagram?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.