O fi varsta, o fi obisnuinta, am pierdut numarul editiilor Webstock la care am ajuns, dar si asta e un semn ca evenimentul asta e musai de bifat. Pentru un angajat cu program 9-18, nu e asa simplu sa isi faca loc acolo in fiecare an, insa chiar si la joburile unde contextul nu-mi permitea decat o singura conferinta pe an, Webstock era alegerea.

Anul asta sunt iar Ambasador Webstock, iar, daca imi permiti, iti ofer cateva motive sa te inscrii la conferinta. Acum. 5 sa fie, ca pe urmatoarele 5 le poti scrie tu, cand ajungi acolo:

  1. Are 3 sesiuni diferite de micro-conferinte, desfasurate concomitent, iar asta iti da un indiciu despre cat know-how se „invarte” la eveniment.
  2. Asta poate si si un dezavantaj, c-ai vrea sa participi la toate, insa vestea buna e ca live streaming-ul e deja o traditie iar dupa conferinta, vei primi in urmatoarea perioada prezentarile speaker-ilor, chiar si a acelora pe care nu i-ai prins in panel-ul ales.
  3. Vin cei mai influenti oameni din social-media sa vorbeasca. Anul trecut senzatia a fost politistul Godina, la fel de amuzant si plin de pidle precum si-n online. Si Alex Negrea. Si Cristian Florea.
  4. Socializezi cu oameni relevanti din domeniu, fie ei incepatori, experimentati sau experti in segmentul de digital de care se ocupa. Si sunt doar la un pahar de Prosecco distanta.
  5. Poti pune intrebari dupa prezentari, in privat sau in sala, astfel incat sa gasesti idei unor probleme punctuale de lucru.

Daca ai citit pana aici, inseamna ca te bate gandul, nu? Atunci inscrie-te aici si vino la Webstock la Mariott pe 29 septembrie. O sa iti placa.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.