Raceala e indragostita de mine, se tine scai, chiar si astazi, cand afara fierbe de caldura! Ieri am fost la un eveniment care poate schimba prietenia mea stransa cu raceala si contez pe strut, mascota Vitamax, ca va reusi. La Piscina Urbana, am facut cunostinta cu un strut simpatic, un brand de vitamine ce promite sa-mi ofere energie, daca nu si o imunitate mai zdravana, si cu doamna Doina Draganescu, decan al Facultatii de Farmacie UMF Carol Davila, care ne-a vorbit despre Vitamax Efervescent si despre cum el NU biciuie neuronii.

Vitamax Efervescent

…biciuie neuronii? Da, ai citit bine. Si parca am mustrari de constiinta ca n-am pus expresia in ghilimele, pentru ca a fost folosita de doamna profesoara. Cand? Pai eram toti adunati in jurul dansei, in camera de la etaj de la Piscina Urbana iar ea ne povestea despre vitamine liposolubile si altele hidrosolubile si despre boost-ul de energie de care mai avem cu totii nevoie, cand pica cerul pe noi.

Si in discutia asta, s-a strecurat intrebarea: la ce te gandesti cand vrei sa te energizezi? La cafea, s-au auzit vocile dependentilor, cu-n ton de venerare. Si-apoi, doamna decan ne-a povestit cum cafeaua are prostul obicei de-a ne biciui neuronii. Adica, ca pe un magar obosit, ii biciuie astfel incat ei sa mai mearga inca un pic si inca un pic, fara a le oferi nimic in schimb, pana cand cad lati, bietii de ei.

Vitaminele, in schimb (si aici vorbea de Vitamax Efervescent, despre a carei formula mentiona ca e veche si verificata), hranesc neuronii si le ofera un boost de energie organic, care ar trebui sa te invioreze in mod sanatos si autentic, ca sa-ti vezi in continuare de ale tale.

Vitamax la Piscina Urbana

Asa ca zis si testat! Ni s-a oferit un pahar de apa in care a fost dizolvat Vitamax si-am pornit la tot felul de probe.  Evident, ultima a fost sa ne zbantuim in Piscina Urbana, locul cel mai potrivit in care sa-ti testezi voinicia, pentru ca are efectul unei ore la sala, daca te balacesti ca la carte.

In final, mi-am facut curaj si i-am zis strutului sa vina cu mine acasa, dar mi-a spus ca mai are multa lume de energizat si ca oricum lui nu-i place parul de pisica. Am strambat din nas, inca infundat, si-atunci am plecat acasa cu Vitamax la pachet, pe care sa-l iau pana mi-or reveni bujorii in obraji . Ceea ce va doresc si voua!

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.