Am o veste rea si una buna, ca sa parafrazez staff-ul Godot care m-a anuntat de ambele. Cea rea este ca teatrul Godot din Centrul Vechi a primit bulina rosie si trebuie sa se mute de urgenta, proces in plina desfasurare in prezent. Vestea buna este ca, in mijlocul acestei crize, Godot n-a uitat de profesionalism:

  • au mutat premiera Vecina de deasupra, programata in seara in care au primit bulina rosie; spectacolul s-a jucat la Teatrul Evreiesc de Stat, unde am fost primiti cu multa prietenie;
  • au contactat degraba clientii din urmatoarele 2 saptamani pentru a le returna banii pe biletele platite;
  • au anuntat in toate mediile lor schimbarea si au promis ca vor rezolva problema locatiei cat de curand si ne tin la curent cu toate schimbarile;

Vecina de deasupra

Revenind la oile noastre, Vecina de deasupra s-a lansat la Teatrul Evreiesc de Stat, unde Natalie Ester si Dragos Stemate au jucat rolurile a 2 vecini de tip Tom si Jerry care apoi incheie piesa ca doi vecini de tip Romeo si Julieta. Iata rezumatul unui spectacol „dulce”, cum l-a numit compania mea, presarat cu glumite intepatoare si cu personaje bine construite.

Protagonista este tipica „fata batrana” vanatoare de barbati ce pune ochii pe vecinul morocanos si singuratic. Cu patos si cu propriile ciudatenii, cei doi ajung sa isi descopere pasiuni comune si reciproce. De la supa congoleza la bibilici impaiate, straniul nu ocoleste aceasta piesa, ci ii adauga o pata de culoare bine-venita.

Daca Dragos Stemate e deja o figura cunoscuta tuturor, Natalie Ester a fost o surpriza placuta, foarte potrivita rolului de domnisoara fandosita. Ea face parte chiar din echipa Teatrului Evreiesc de Stat si a aparut chiar si intr-o productie cu Wesley Snipes.

Fii cu ochii pe Godot si imediat ce isi va relua activitatea, pandeste aceasta piesa de teatru relaxanta, o propunere usoara cu care ai putea sa-ti incepi weekend-ul.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.