Cu toate ca Uber a acceptat, de curand, si masini cu 15 ani vechime, nimeresc la UberX o gramada de masini frumusele, care ma fac sa ma simt rasfatata. Pur si simplu, ma afund pe bancheta lor comoda si mintea-mi zboara relaxata, pana ajung la destinatie. Si uneori mintea-mi zburda depaaaaarte…

Oare cum va arata Uber peste 10 ani? Probabil ca in afara segmentelor deja existente (UberX, Uber Select) i se va adauga si o flota de masini self-driving, in caz ce preferi sa fii singur in masina sau esti de parere ca un AI se poate descurca mai bine decat un sofer in carne, oase si amabilitate. Tinand cont, insa, de principiul de a oferi sansa unor oameni ca mine si ca tine sa-si ofere serviciile, ma intreb daca aceste masini pe pilot automat vor fi imprumutate tot de proprietari sau daca isi va cumpara propria flota. Sau cine stie, poate si-o va produce!

Oare cum va arata Uber peste 100 de ani? Cred ca Uber se va alatura pionierilor care vor transporta oameni pe Marte, insa mi-ar placea ca diferentiatorul sa fie ca i-ar mai si aduce inapoi. Bineinteles, aceeasi intrebare as avea-o: nava ar fi imprumutata de la Elon Musk sau compania si-ar produce propria flota? O treaba-i sigura: unde e inovatie in transport, e si Uber.

Oare cum va arata Uber peste 1000 de ani? Cred ca nu va va imprumuta masini, ci sistemele de teleportare ale marilor inventatori. Ce ar mai diferentia calitativ calatoria? Nu va speriati, dar in functie de cat de bine ar fi construit teleportorul, te-ai teleporta cu totul sau doar cu-o mana, un picior…

Hai ca azi imi zburda mintea de zici ca-i promotie la idei. Si uit sa comunic ce arde: arde informatia ca poti castiga  iPhone 7, daca reusesti sa convingi 100 de prieteni sa foloseasca aplicatia si sa plece hai-hui cu Uber. Si nu astepta nici 10, nici 100 si nici 1000 de ani pentru asta, caci promotia expira pe 30 noiembrie.

Succes si tie, succes si mie, ca si eu as vrea sa castig credit pentru cursele mele cu Uber, si pentru cele din prezent, si cele din viitor!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.