Imi plac show-urile de la Godot Cafe pentru ca au prospetimea si libertatea castigate de spectacolele teatrului independent. Two men show cu Badea si Natanticu nu face exceptie. E pur si simplu revigorant sa stai intr-o sala de teatru reinterpretata si sa asculti stand up cu acelasi respect si apreciere cu care ai asculta o piesa de Shakespeare. Si e doar flow-ul firesc al evolutiei artei si acceptarea ei, ca sa nu fim o societate ipocrita blocata in formalitate. Pentru ca deja am filosofat cam mult pentru o recenzie despre glume pestrite, cam asa a fost seara:

Two men show

Dan Badea si Cosmin Natanticu au incheiat turneul de stand up Two men show cu spectacolul de la Bucuresti, pe care l-au organizat simplu cu un meniu de subiecte din care publicul sa aleaga. Asa ca s-au „batut” in glume despre catei si pisici, vacanta in Vama, comedianti cu fumuri si intamplari de la spectacole.

Iar prezenta amandurora pe scena mi-a aprins un beculet: imi plac mai mult battle-urile de comedianti decat numerele singulare.

Impresie generala – o caterinca bine slefuita intr-un mediu potrivit

E fun cand se bat in subiecte 2 comedianti celebri, chiar daca nu intervin unul peste altul, ci impart subiecte comune. Show-ul de aseara a parut ca o intalnire la bere intre 2 prieteni (doar ca fara bere si cu o multime de alti oameni iesiti la bere holbandu-se la ei). Asa ca rapid s-a instalat o atmosfera prietenoasa, de caterinca, aparent vegheata chiar de mama lui Dan Badea, despre care comediantul tot spunea ca e in sala.

M-am amuzat copios la glumele despre catelul lui Natanticu, cum faceau unii sex in apa linistita din Vama mimand valurile sau cum si-a luat teapa iubita lui Natanticu crezand ca va fi ceruta la Paris. Baietii astia se completau bine si cumva isi aduceau aminte unul altuia de intamplari haioase. Totul ambalat in “interludii” de discutii pe whatsup, care sa ne arate fie cainele si pisica protagonistilor sau pe Razvan Fodor, prieten la catarama cu Badea, cu o moaca de milioane.

Si cu injuraturile? Au injurat mult? O sa ma intrebi. Ei, sa stii ca injurometrul meu nu s-a facut rosu iar eu sunt fata care scoate doar un “cacat” atunci cand da de naiba. Parca nu s-au spurcat la gura asa cum o fac, de obicei, in clubul de stand-up din centru. Dar nici n-au facut rabat de povesti genitale. Mai ales cand si-a facut si Costel aparitia, camuflat intr-un trubadur cu plete cretulii si un tricou super smecher, de mi-ar placea sa stiu de unde si-l luase, ca sa rezolv cu urmatoarea zi de nume a tizului lui Eminescu. Ce-i drept, spectacolul nu e recomandat celor sub 16 ani iar asta spune una-alta.

Ca sunt de urmarit, asta deja e evident, dar intre timp poti sa incerci la Godot si alte spectacole comice cum ar fi O zic din viata mea cu clasica fomula Divertis + Natanticu sau Era ok si la 60, cu Razvan Vasilescu. Vizionare placuta!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.