Nu stiu tu, dar eu cand ma gandesc la street food, imi vin in minte cei mai buni curry wurst-i pe care i-am mancat la Berlin, de la o taraba stradala recomandata de un localnic. Si la vata pe bat pe care am detestat-o de cand ma stiu dar care da atat de bine in peisajul urban al balciurilor. Si la porumbul copt, lipiile si gogosile de pe plaja si…aoleu, stai ca balim pe monitor. Eu doream sa spun doar ca pe toate astea si alte cateva le gasim intre 8 si 11 septembrie, la Romexpo, acolo unde va avea loc Street Food Festival.

Street Food Festival

Prima editie Street Food Festival va aduna o gramada de van-uri, rulote, tarabe, dar si artisti care vor contribui la o atmosfera pestrita, cu mirosuri amestecate si alambicate, care mai de care mai fermecator.

Printre vendorii confirmati la Bucharest Street Food Festival (BSFF) se numara: Paste Paine, Burger Van, Furgoneta, Camionetta, Arrosticini, Circus Pub Truck, Voyageur Van, Delicii pe Roti, Carnatarie Germana, Creperie Citroen, Finca Alioli Van, The Little Greenery, Castelul Brutarilor, M’eat, Butoiul cu Inghetata, Duma’s Van, Grano, Sunday Bagels, La Nu Stiu Cine, Victorita Pescarita, Cantina 9, Time In: Food Wizzards, Elemozsia, Betty Ice, Streat Bus, Limonada lui Iulian, Frizzante Ride, Moritz Eis, Rolls, Molcom, Orygyns, Guido on Tour, Vatra Neamului, Norma lui Sissoko, Kanpai, Chef Gabi Toader, Taj, Maria Corau, Placinte Boieresti, Puro & Bio, Off The Wall, Sloop, Gin Bar By Finca Alioli, Sprit House.

Nouvelle Vague, Dub Pistols, Jaya the Cat, Ziggi Recado si Audio Bullys sunt doar cateva dintre numele artistilor care vor da ritmul celor patru zile de festival.

Acum, de te-am facut curios/ pofticios si vrei sa dai o fuga, pe mine ma vei gasi, ca de obicei, la standurile Spaniei. Voi avea un date de te lingi pe degete cu Alioli.

 

Comments

comments

One thought on “Street Food Festival – cine mai doreste, cine mai pofteste?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.