Saptamana trecuta, mi-am pus ochelarii de geek in traista (caci am un onorabil astigmatism) si-am uitat sa mi-i mai scot, m-am intolit nici prea prea nici foarte foarte si-am schimbat foaia petrecerilor cu un eveniment tech – lansarea aplicatiei Squired, cu ajutorul careia poti face rezervari la restaurant de oriunde si oricand.

Squired

Squired s-a nascut intr-un restaurant, in fata unui caiet de rezervari mazgalit, cand fondatorii s-au gandit ca ar trebui sa existe o solutie mai smart pentru aceasta corvoada. Cu o strategie meticuloasa pentru o idee simpla, Irina Alina Constantin si ai ei colegi au realizat o aplicatie momentan valabila doar pe Android (hold your horses, iOS lovers, e pe vine), care sa ajute atat restaurantele cat si clientii in cazul rezervarilor.

Daca la inceput, 15 din 18 restaurante au acceptat sa faca parte din aplicatia Squired la invitatia fondatorilor, acum ele sunt cele care isi exprima disponibilitatea pentru a fi integrate. Ceea ce e grozav pentru clienti, caci cele mai cool localuri sunt la cateva click-uri distanta: Social 1, Stadio, Fumetto, Bellini, Alt Shift, Simbio, Hard Rock Cafe si multe altele ce asteapta sa fie descoperite.

Zis si rezervat

Am intentionat sa scriu acest articol imediat dupa petrecerea de lansare, pentru ca mi se parea ca aveam suficient material. Imi instalasem aplicatia, era super tare, ii cunoscusem pe fondatori, si ei erau super tari, petrecerea avusese momente variate si interesante – prezentarea aplicatiei, live cooking show cu-n tort iar fondatorii se plimbau in tricouri cu o poezie scrisa de Flick.

Dar omul meu drag, tech man la origine, m-a oprit si m-a pus sa-mi fac lectiile pana la capat. Cum sa scriu articolul fara sa testez aplicatia?! Ei bine, astazi am facut prima mea rezervare pe Squired.

Cum se face treaba asta?

Imediat ce deschizi aplicatia, ai o lista cu restaurantele partenere si cu o fotografie emblematica pentru fiecare. Dai cu scroll-ul pana iti gasesti preferatul, ca sunt o gramada!

Pentru ca petrecerea Squired a avut loc la Fumetto si e un loc abia descoperit ce merita analizat mai zdravan, am ales Fumetto. Imediat ce selectezi localul, iti apar detalii despre el : categoria de pret, daca e pet friendly, adresa etc.

Buuun. Sunt cativa pasi pe care trebuie sa-i parcurgi, pentru ca Squired sa se asigure ca nu e o rezervare la misto – primesti un cod prin SMS pe care sa-l introduci. Am facut rezervarea (se recomanda macar cu 45 de minute inainte) cu numarul de oameni si ora si am dat submit. La aproape o ora dupa isprava, am primit notificarea ca a fost aprobata.

Acum, la Fumetto cu noi! Si la Squired cu voi!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.