Cine a spus ca tre’ sa fii o fashionista declarata ca sa asisti la un spectacol elegant de moda, dedicat unei personalitati pe care ai admirat-o? Iata-ma la Soirees de la Mode, flirtand cu lumea sublima a siluetelor silfide invesmantate de matasuri si dantela, de materiale fluide in culori spectaculoase.

Ei, dincolo de admiratia pe care o am pentru frumos (sunt super pasionata de decor si asta se vede in Seria #CuibulDorului), sa stii ca imi mai fuge si mie ochiul la moda.

Aseara am fost la Soirees de la Mode, editia 17, un eveniment dedicat designerilor romani si talentului autohton. Alin Galatescu si Irina Margareta Nistor au deschis seara prezentand tema creatiilor – Jackie Kennedy, o imagine iconica asupra careia s-a concentrat recentul film Jackie, despre care poti afla mai multe aici.

Soirees de la Mode in cateva cifre?

  1. Au prezentat 16 designeri dintre care cel mai mult mi-a placut Rozalia Bot, cu modele de dantela superbe, integrate in rochii in culori aprinse si cu o croiala indrazneata;

  1. Au venit 350 de invitati, dintre care multe vedete iar dilema prezentei lui Ilie Nastase a fost rezolvata de aparitia lui Brigitte pe podium;
  2. Au prezentat cate 4 modele/creator iar premiera serii a fost un model care purta ochelari de vedere, lucru care mi-a facut o super impresie si a temperat latura hiperaspirationala a modei;
  3. A fost cea de-a 2-a parada Soirees de la Mode la care ajung iar despre prima poti citi aici;
  4. Una singura este Jezebel si ea a cantat live. Tre’ sa marturisesc: jumate din seara m-am uitat la modele si jumatate am admirat-o pe cantareata. Chapeau sau toca joc, caci toca a fost un laitmotiv al prezentarii de moda. Ia ascult-o putin.

Si pentru ca la eveniment s-a subliniat ideea ca exista oameni care nu stiu diferenta dintre toca si toga (iar eu am inceput sa fluier, uitandu-ma in alt colt caci de toca stiam dar de toga nu), inchei articolul cu doua poze, asa, ca sa nu fim printre “fraierii” aia.

Celebra toca a lui Jackie Kennedy
Toga, vesmantul care inconjura trupul unui cetatean roman de pe-un umar spre sold

sursa foto: Facebook Rozalia Bot, Buzz Feed & arhiva personala

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.