Anul trecut, Social Media Summit mi-a purtat noroc. Pentru ca am aflat o gramada de idei interesante de la eveniment, care mi-au servit ca inspiratie pentru strategiile mele si-apoi am lansat un lampion cu a carui poza am castigat un premiu baban de la un brand de mancare chinezeasca.

Social Media Summit 2016

Anul asta, vreau sa-mi ciulesc urechile din nou la idei bune si de aceea, voi fi prezenta in data de 19 februarie la Hotel Crowne Plaza.

Daca anul trecut, Garanti Bank m-a surprins prin asocierea brandului cu identitatea romaneasca si mai precis, cu oina romaneasca, anul asta ma astept sa aud si despre alte branduri c-au ales o pozitionare ferma si relevanta si sa zic: „Asa vreau si eu sa fiu cand o sa fiu mare.”

Sanse mari sa aud o treaba d-asta sunt, caci din lista de speakeri se afla: Cristian Manafu, Bogdan Nitu, Catalin Tenita si Raluca Duta. Iar eu o iubesc pe Raluca Duta. Va rog, nu-i spuneti asta prietenului meu. Nici ei.

Cum arata programul la Social Media Summit

  1. Ai timp pana la ora 10 sa te inregistrezi. Si sa bei o cafea. Cu noi.
  2. De la 10 pana la 12, sesiunea se concentreaza pe trenduri online.
  3. De la 12.30 pana la 14, se insira cele mai reusite exemple de campanii social media din Romania.
  4. Dupa o pauza de cafea, de la 14.30 la 16, apar informatii din culise despre 3 campanii de succes, cu detalii direct de la sursa.

Bonus: ocazia de a socializa cu oamenii de comunicare de la Biz, Staropramen, KFC, Eisberg, Renault si multi altii.
De ce ar trebui sa vii la Social Media Summit?

(…in caz ce nu te-ai prins pana acum):

  • Pentru ca nu le poti gandi pe toate, nu esti un mutant. Si nici macar un unicorn. Mai „imprumuta” idei si de la altii, potrivite pentru brandul tau.
  • Pentru ca ai nevoie de parteneri in comunicare iar aici ii gasesti, fie ca e vorba de agentii sau bloggeri.
  • Pentru ca ai nevoie de un refresh, de-un scurt stand by de la gandurile tale. Un fel de TED Talk, doar ca mai focusat pe business si prezentat de o super femeie.

Ne vedem pe 19, la Crowne Plaza?

Ok. Daca inca nu te-am convins sa te inscrii aici, atunci mai arunca o privire si pe blogurile Malaezu.ro si AncaDuma.ro.

 

Comments

comments

One thought on “Social Media Summit da ora exacta in online”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.