De la primele editii ale Vocii Romaniei, mi-am dorit sa fiu acolo, in public, sa fiu la un docolteu al Loredanei distanta fata de concurenti, sa fredonez si eu melodiile lor si sa-mi faca vreun director de platou observatie ca le sparg geamurile. Asa ca atunci cand am primit invitatia de la Ro Image de a merge in barlogul unuia dintre antrenori, Smiley, la Hahaha Production, in cinstea animatiei Sing, cuvantul „incantata” ar putea fi putin spus. Mai ales ca urma sa cante Silviu Pasca, unul dintre concurentii mei preferati din editia lui de Vocea Romaniei.

Hahaha Production

Curiozitatea de a vedea barlogul muzical al lui Smiley, Hahaha Production, a fost pe deplin satisfacuta. Nu departe de vechea mea zona Diham, studio-ul incepe cu un hol cu-n bar in stil industrial, stilul meu preferat, cu caramida alba. Un barman are inspiratie si pentru cei ce nu stiu ce vor sa bea (inca nu stiu cum se numeste cocktail-ul cu rom, menta si suc de fructe de padure, dar a fost gustos).

Ai face bine, totusi, sa stii ce-ti doresti sa bei, pentru ca altfel, stai in drum iar ceilalti nu pot admira butaforia cu litere volumetrice, ce schiteaza cuvantul „Sing”. As vrea si eu niste litere volumetrice si cel mai apropiat loc de unde le-as putea gasi am vazut ca e Stradivarius, doar in Park Lake, dar la o zecime din inaltime.

Dincolo de literele volumetrice, un studio foto ad-hoc isi asteapta chipurile entuziasmate iar panoul verde poate transforma fundalul dupa corazonul producatorilor. Eu am bifat o poza cu Angela de la CineAmator, care mi-e foarte draga.

Si dupa cateva pahare (ei, nu neaparat ale mele, dar adunand pe cele ale celor prezenti…), sesiuni foto, palavrageala, ajungem, in sfarsit, in clubul All Live, acolo unde imi imaginez ca fac repetitiile artistii lui Smiley. Joi seara, ne-am bucurat de prezenta lui Silviu Pasca si a band-ului sau.

Silviu Pasca & Sing

In cinstea animatiei Sing, Silviu Pasca, unul dintre cei mai tari concurenti de la Vocea Romaniei, ne-a oferit un concert live super tare. Omul a cantat de toate, pentru ca eram acolo de la R&B fans(myself included) pana la rapperi si poate rockeri.

Am apreciat pasiunea cu care canta Silviu, e incredibil sa asisti la un concert live! Iar el nu stiu daca si-a dat seama ca toti eram ochi si urechi, pentru ca, in modestia lui, ne marturisea ca are impresia ca nu-si face treaba, daca noi nu dansam. Dar cand n-ai cu cine, csf, n-ai csf.

Cel mai bine l-a prins Sing for the moment de la Eminem, dar asculta o parte din piesa Galaxia, una dintre cele 2 piese semnate Silviu Pasca si cantate joi seara, inca nelansata.

Daca citesti articolul asta la timp, sa stii ca Silviu Pasca se intoarce in seara aceasta, 12 decembrie, la Baneasa, unde va canta cam pe la 7-7.30, langa cinematograf.

Abia astept sa-l ascult din nou!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.