M-a pus al’ cu polonic (o exista si-un diavol al bucatariei cu polonic in loc de furca) sa mesteresc prin bucatarie una-alta (ca altfel nu ma pot bucura de ea, cu adevarat) si-am descoperit ca…mie chiar imi place sa bucataresc. Si atunci cand lucrurile ies bine si lumea mananca cu placere, ei, uite o mandrie pe care n-am mai experimentat-o pana acum. Gatesc.

Gatesc in bucataria din #CuibulDorului

La inceput, nu m-a interesat decat ca bucataria sa arate bine, sa aiba faianta aia Subway cu care tot nenorocesc lumea, sa aiba rafturi pe care sa pun o decoratiune cu textura de tabla de scris in forma de burger si sa aiba un blat dragut, mai putin daca as putea sau nu sa gatesc.

Dar apoi mi-am adus aminte de formele mele de prajituri pe care le-am luat de la Jumbo. O forma de Mickey Mouse, alta de Mos Craciun, niste stampile de animale si alte nebuneli care sa te motiveze ca pusti novice in buacatarie sa prajituresti. Asa am facut primul meu guguluf, cu care m-am falit nevoie mare, dar care, recunosc, a avut gust naspa. Macar era frumos!

Noroc ca lava cake dupa reteta Jamilei e usor de pregatit si delicios de devorat iar noua mea specialitate, care iese si delicios? Supa crema de ciuperci, dupa reteta Jamilei.

In orice caz, daca si tu vrei sa investesti in distractia din bucatarie, iti recomand sa dai o fuga in cel mai apropiat Jumbo sau sa arunci un ochi pe Aliexpress, ca au asiaticii astia niste nebuneli pe care pe site-urile romanesti la gasesti la pret baban. Hai sa-ti arat pe ce am pus eu ochii:

PS: Acum ca tot schimbam idei, a vazut cineva vreun cantar retro gingas pe undeva? Bucataria cere, Ginger tre’ sa ofere.

sursa foto: aliexpress

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.