selfie museum
Am ajuns si la mititica

De cand am facut 30 de ani, am incercat sa investesc ceva mai mult in self-love-ul ala sanatos, de care are fiecare nevoie ca sa dea si altora. Si mi-am propus ca fiecare zi de nastere a mea sa aiba ceva fistichiu, sa nu treaca precum o zi obisnuita. Sa-mi fac un moft, sa-mi implinesc o placere, sa-mi ofer o atentie, o maslina, ceva sa-mi bucure sufletelul. Fie, ca sa compenseze ridurile pe care le aduce. Si lenea metabolica de la pachet. La 30 de ani, mi-am facut cadoul sa fiu in sfarsit la caldura (urasc frigul) – pe 6 februarie am fost in Maroc. Apoi au urmat o vizita la alpacale, una la munte, multa mancare spaniola si mexicana si niste reuniuni de boardgames si sesiuni de masaje.

Anul asta, mi-am propus sa merg la Selfie Museum si sa fac poze poznase cu butaforii cu mancare, in ideea ca poate mai scapa vreuna si pe conturile social media make the slogan bigger, adica serviciile mele de food and travel copywriting. Da, scuza a fost ca ma duc in interes de serviciu. Un fel de teambuilding de freelancer – eu cu mine. Evident ca primele materiale au ajuns pe TikTok, dragostea mea recent descoperita.

Selfie Museum

Am dat de Selfie Museum tot pe TikTok. Si l-am inclus, alaturi de Hype Arena, despre care o sa povestesc curand, pe lista mea de locuri de scotocit in Bucuresti. Selfie Museum are chiar 2 locatii – una pe Hristo Botev, unde am fost eu, si alta in Mega Mall. Atractiile sunt diferite, asa ca le-am scris si i-am intrebat direct care dintre ele include mai multe obiecte inspirate de mancare. Au fost super prompti si profi, chiar si dupa ce mi-am reprogramat vizita, si asa am ajuns la locatia de pe Hristo Botev.

Aici am vizitat 9 camere – la subsol, parter si etajul 1. Etajul 2 era in renovare, dar as repeta experienta si cand o fi gata, atat de tare mi-a placut! Intrarea de persoana a costat 50 de lei, ce include teoretic o ora de fotografii (eu am cam muscat si dintr-a doua), dar si costume, props-uri si lampi cu lumina variabila la fiecare atractie.

Camerele tematice

Daca ma vezi zilele astea iesind intr-un tort, perpelindu-ma intr-o celula, dand dedicatii pe bani sau pe balans pe-o inghetata, sa stii ca de la Selfie Museum mi se trage. Ca acolo mi-am facut aproape 900 de poze cu mancarea lor asa ochioasa ca ziceai ca-i si comestibila. Iar preferatele mele au fost:

  • coltul de inghetata, probabil sponsorizat de Magnum, ca apare logo – fie una pe bat, fie una aparent topita, la cornet
  • coltul cu gogosi, ce imparte camera cu cel de Happy Birthday – aici a fost proba daca m-am durdulit atata de tare cat sa nu trec prin gogoasa, concluzia a fost ca nu mai sunt eu trasa prin inel, dar macar ma pot trage prin gogoasa, da;
  • coltul cu capsunica – n-am stiut ce sa-i fac altceva decat s-o iau in brate si sa ma proptesc neinspirata langa ea, dar astept inspiratie de la voi;

De neratat, sigur, ar fi si celula de inchisoare si seiful plin cu gologani, ce mi-au servit sa-mi reaminteasca de extremele unde pot ajunge daca dau din coate mai cu talent la serviciile mele de copywriting – fie ma scald in galbeni, fie ma salta politia pentru cantitate ilegal de babana de ciocolata.

Hai ca n-o mai lungesc ca la pozat si scalambait banuiesc ca toti pe-aici suntem olimpici, asa ca las mai jos pozele in care m-am strambat cel mai bine, poate-poate iti starnesc apetitul si tie de-o vizita la Selfie Museum.

 

 

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.