Draga Burger King,

Nu toate povestile de iubire sunt elitiste, nu toate dorurile nemarginitite au in centru o figura de pus pe Pinterest. Dar asta nu inseamna ca sunt mai putin semnificative. Asa e si povestea noastra, dintre o roscovana si-un fast-food subevaluat.

Azi e una dintre zilele alea cand iar mi se face dor de tine si nu pot sa-mi astampar poftele carnale (caci carnea perpelita bine e ceea ce m-a facut sa ma indragostesc de tine, de la bun inceput). Tot astept marea veste ca te vei intoarce la mine, intr-o zi in care nu va trebui sa zbor peste mari si tari pentru a te revedea, si nu se intampla. Burger King, cuibareste-te comod in complexul cu Kika, Jumbo si Auchan de pe Bulevardul Pallady si-ti voi jura credinta vesnica.

Pe de alta parte, ai devenit o traditie a calatoriilor mele si de fiecare data cand ajung la aeroport, prima oprire e la meniul tau Big King, fara ceapa. Planurile mele de calatorie au gustul burgerului suculent, savurat langa un bagaj burdusit. Si atunci mi-e putin teama ca, avandu-te aproape, s-ar pierde placerea de a te regasi, intotdeauna asociata cu o calatorie. Poate d-aia am uneori ganduri negre si cu venirea Primark-ului in Romania. Si totusi…

Oh, Burger King, imi plac chiar si campaniile tale de promovare, in special vechea aplicatie de eliminat prieteni de pe Facebook pentru a primi un Whooper dar si mai noua initiativa de a aduce online-ul in offline, cu ajutorul unor infografice fizice. Oh, Burger King, mi-e foame.

Ma iubesti hranesti?

Al tau butoias de bacon,

Roscovana

 

Comments

comments

2 thoughts on “Scrisoare de dragoste catre Burger King”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.