Daca sunt undeva si sunt obligata social sa dansez, sunt ca un strut ce incearca sa zboare. Si-atunci, numele meu mijlociu e Party Pooper. Dar uite ca Vlad, al carui nume mijlociu e Sociabil si Extrovertit, pregateste o petrecere unde spune ca si oamenii ca mine se vor simti grozav. La Sail me, Baby.

Cand am auzit ca vor aduce o barca de 6.5/3 m, pe post de pupitru pentru DJ si ca obiectivul lor e sa puna capat petrecerilor pe repeat, am zis…ok. Asta suna deja bine!

Sail me, Baby

Sail me, Baby va avea loc sambata asta, de la 22.30 la Promenada Mall din Bucuresti si este inspirata din insulele exotice, unde se face sailing zi si noapte. Party-ul inaugureaza o serie de astfel de evenimente, numita #TheDate, gata sa aduca aduca ceva diferit fata de toate bairamurile trase la indigo.

Invitatul special va fi DJ Bogdan Popoviciu iar playlist-ul va fi inspirat din Radio MIAMI, insa completat de o trupa live.

Dress Code-ul e outfit marin – alb si albastru iar accesul se face pe baza de bratara, care poate fi achizitionata sunand la numarul 0730 274 155 si care costa 40 de lei. Nu se ofera bratari, la intrare.

Pentru ca petrecerile se muta astazi si-n online, hashtag-urile evenimentului vor fi #thedate și #notapartyTHEparty #14mai #pepromenada #sailmebaby.

Ce-as mai putea spune acum? Sa fie distractie!

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.