Cu tehnologia ma inteleg bine doar cand face parte din divertisment, asa ca iata-ma la lansarea Globalworth District, cartierul art &tech deschis de un concert neconventional Robin and The Backstabbers, cu instalatii si proiectii realizate de Les Ateliers Nomad și H3, ilustratii supradimensionate de Bogdan Moraru si prima colectie de haine augmentate by George, inovatie BCR.

Globalworth District

Ce inseamna treaba asta? In lobby-ul uneia dintre cladirile corporatiste de la Aurel Vlaicu a fost amplasata o colectie de instalatii interactive care au tinut oaspetii ocupati cu realitate augmentata, VR si muzica hipster. Ia uite ce se intampla cu un simplu tricou cand este scanat cu aplicatia de AR Dare by Samsung:

Recunosc e prima oara cand i-am auzit pe baieti si mi s-a parut cool conceptul ca trupa sa fie ascunsa in spatele unui cub gigantic, pe care se proiectau jocuri de lumini. M-am bucurat de concert alaturi SuperGulia, care m-a initiat in lumea muzicala a millennials-ilor care nu au ramas prizonieri in anii ’90. Multam, colega!

Globalworth District a avut intrare libera si o super alegere de food supply: Flying Pig, al carei mascota a fost un porc ce semana cu Nixon.

All in all, cheers to technology & art!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.