Odiseea canapelelor este plina de obstacole, pretentii, lipsa de stoc, satisfactii ori compromisuri. Ingerasul canapelelor sta intotdeauna pe manerul din dreapta al unei frumuseti extensibile si cu 3 locuri si-ti zice: „Uite, mai fata, ti-ai gasit ce cautai, nu-ti imaginezi cat de bine o sa se asorteze cu tabloul la care ti-a ramas mintea?” Si-apoi dracusorul iese de sub canapea, plin de praf, si se asaza pe manerul din stanga: „Stii ca daca iei canapeaua asta, o sa fie cam singurul obiect din camera, timp de-un an? Mai fa niste calcule si vezi.”

Ah, da, tocmai am descris o scena care a avut loc astazi, la lansarea colectiei Roche Bobois, unde canapelele imi sopteau vorbe dulci si parca ma implorau sa le iau acasa. „Nu de la prima intalnire”, le ziceam, pudica.

Roche Bobois

Evenimentul a fost prezentat de Lucian Mandruta, care ne-a adunat intr-un dormitor, zicandu-ne ca pana si el este surprins de faptul ca n-a mai adunat niciodata atatea femei in dormitor. Daramite, s-o ai pe Iulia Albu pe pat!

Dar pentru ca nu era vorba despre asta, ci despre mobilierul din jurul nostru, Lucian le-a dat cuvantul CEO-ul si owner-ului din Bucuresti Roche Bobois. Si-asa am aflat ca acest brand francez e imprastiat in toata lumea si ca face un an de cand e si in Bucuresti.

Vestea buna e ca tocmai au lansat o colectie noua de mobila si e foarte avangardista. Spre exemplu, deasupra lui Lucian Mandruta, era un corp de iluminat sub forma de cesti.

Ce mi-a placut mie cel mai mult? In afara de o canapea visinie, pe care tot galbena as fi vazut-o, mai degraba, mi-a ramas gandul la obiectele de iluminat de pe coperta unui catalog. Baloane vesele, care ar energiza orice casa! Si sa stii ca daca vrei cataloagele, le pastrez la birou sa le dau mai departe.

Unde e Roche Bobois?

In caz ce vrei sa le faci o vizita, sa stii ca ii gasesti in spate la Radisson, pe General Budisteanu 28C. Spor la shopping!

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.