Spune “tiny house” si mi-ai atras atentia instant. Chiar daca e si o pisica prezenta. Conceptul casutelor mici mi se pare fascinant nu doar pentru ingeniozitatea amenajarii dar si pentru lifestyle-ul eco pe care il promoveaza la pachet. Asa ca atunci cand cei de la Elevate au organizat Retro Party by the lake in cinstea lansarii primei platforme de inchiriere a unor vehicule de tip van/tiny house, toate adunate intr-o pozitionare vintage, well, iata-ma si pe mine.

Retro Party by the lake

In drum spre Retro Party by the lake, conceptul de lansare al paginii Pura Vida Huts, doua tipe au trecut pe langa mine iar una i-a spus celeilalte “uite ce fetita draguta”. Mentionez ca am 30 de ani. Si ca, cel mai probabil, tipa care m-a numit asa era mai mica decat mine. Dar m-a amuzat si mi-am dat seama ca asa retro cum eram imbracata, chiar ma simteam din nou copil pus pe poz(n)e. Good start for a party!

In parcarea Yacht Club, erau adunate cateva van-uri ale companiei Pura Vida Huts, ce te incantau nu doar cu estetica lor vintage, dar si cu produsele oferite acolo. Artesana ne-a fermecat cu branza cu trufe, miez de nuca si ardei iute iar El Torito ne-a servit cu tacos cu sos delicios de iute. Asta pe ritmurile mariachi. Care sunt, fara misto, genul meu preferat de muzica (e o mexicana grasuta si creola ce se ascunde inauntrul corpului meu de roscoavana).

Insa cel mai tare mi s-a parut ca Tudor, the brain of all this, se plimba printre noi, dornic sa isi imparta entuziasmul noii afaceri cu oaspetii. El si cei doi caini ai lui, pe care ii poti vedea si pe pagina Pura Vida Huts.

Pura Vida Huts

Pura Vida Huts si-a expus la Retro Party van-urile cele mai simpatice, impreuna cu 2 modele Fiat 500 cu vechime, dar si “bijuteria coroanei”, un Tiny House hibrid intre o caleasca de basm si o rulota tocmai buna de poze. De altfel, vehiculele prezente la eveniment sunt doar mostra a flotei pe care o poti descoperi pe pagina lor oficiala – puravidahuts.com.

Aici, ei ofera spre inchiriere o gama larga de van-uri ce pot fi folosite atat la evenimente, cat si in reclame, pentru a servi ca food truck sau chiar si pentru un road trip prin tara. Momentan, au o singura tiny house, destul de rudimentara ca functionalitate, dar foarte frumos construita si amenajata atractiv.

Ca idee, un van hippie Volkswagen echipat pentru a servi drept cocktail bar incepe de la 150 euro pe zi. La fel si draguta Tiny House de care iti povesteam.

Abia astept sa surprind cat mai multe tiny house!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.