Portret de femeie si Portret de familie sunt proiecte fotografice, initiate de Foto Union, cu Cristian Sutu in prim-plan, ca maestru fotograf. De ce sunt ele speciale?

Pentru ca #portretdefamilie este un prilej grozav de-a-ti lua dupa tine rudele, pe care altfel le mai plimbi doar la cumetrii, si a le imortaliza in poze, care sa-ti imbie corazon-ul la ceas de napasta.

Iar #portretdefemeie este o oportunitate buna sa iti acorzi putin timp tie si doar tie si sa-ti afisezi cositele intr-o fotografie profesionala, care sa iti mangaie putin ego-ul atunci cand cineva-l stirbeste.

Ce sa mai spun ca ambele proiecte sunt gratuite, dar tre’ sa fii cu ochii-n patru ca sa te inscrii intr-un suflet pe lista.

Portret de femeie

Anul asta, Portret de femeie, sustinut de Foto Union si Bitdifender, se desfasoara la Carturesti Carusel. Nu dezvolt foarte mult, ca sa nu umplu de ciuda coltisoarele blogului, caci evenimentul e deja sold out si optimistele s-au mai inscris doar pe liste de asteptare.

Eu am avut norocul sa ma strecor la editia pentru bloggerite, unde am dat de mandrele online-ului, care mai de care mai gratioasa, cu expresii sugubete. Poti vedea deja chipuri cunoscute pe pagina proiectului.

Aseara am primit si eu 3 poze editate de Cristi, care imi aduc aminte de versuri ale Laurei Stoica: „Tu ma vezi mai frumoasa decat stiu eu”. Asa ca ma opresc aici cu relatarea. Va recomand doar in jurul datei de 1 martie si in preajma sarbatorilor de iarna, sa fiti pe faza cu proiectele astea 2 speciale!

Iaca si pe mandra roscovana:

 

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.