Daca prichindelul tau se intoarce intr-o zi mucea si plangacios, spunand ca doua fete rele i-au furat mingea de ping-pong, sa nu te superi pe ele. Pur si simplu, mai aveau nevoie de o bila pentru Piscina Urbana. Glumesc. Mai putin partea cu Piscina Urbana, realizata din aproximativ 100.000 de bile. Si nu de ping-pong. Si nu furate.

Piscina Urbana

Lasa-l pe Ion, tu fii ca fetele care au pus la cale proiectul unui spatiu de relaxare cu accente ludice. Piscina Urbana este, practic, o camera umpluta cu bile lovituri-friendly, dedicata adultilor, dar apreciata si de copii. Ea se afla intr-o casa cocheta, la o plimbare distanta de Unirea, unde musafirii se bucura si de ceaiuri calde si boardgames.

Ideea de la care a plecat Piscina Urbana

Ideea a fost inspirata de o galerie londoneza, pe termen foarte scurt, realizata in scop caritabil.

Impresii

Eu si Madalina Pufarina, compania mea, am fost curioase sa aflam daca lumea revine intr-un astfel de loc sau daca e one-pool-stand. Am aflat ca, de obicei, lumea vine prima data in cuplu, nestiind la ce sa se astepte, dar se distreaza atat de bine incat revin cu gasca. Ce-i drept, noi cand am ajuns, am dat de-un grup de vreo 6-7 oameni, care venisera si cu props-uri. Printre care capul de cal.

Activitatea asta e perfecta pentru teambuilding-uri, iesiri la „balaceala”, reconectare cu copilul din tine si chiar in loc de sala. Cineva din grupul anterior noua spunea ca o ora de bile la Piscina Urbana e ca jumatate de ora la sala.

Am confirmat parerea cand, dupa o ora de tumbe, jonglerii cu bile, scufundari si poze, simteam ca am facut miscare. Iar Mada mi-a scris pe seara ca avea febra musculara. Ooops, mesajul ala era privat, nu?

Cat te costa o balaceala

Piscina Urbana e un loc de relaxare si te relaxezi inca de cand auzi pretul: 30 de lei pentru 60 de minute de balaceala cu bile si-un ceai nu e tocmai un monstru cu dinti de faliment. Si poate te gandesti: ma, da’ ce-oi face eu 60 de minute? Ca-s doar niste bile. Eu si Mada ne-am luat si aparatul foto si nici n-am simtit, cand din tumba in poza, s-a si scurs timpul.

Si in caz ce se intreaba cineva daca toata treaba e safe pentru miscari cu risc de imprastiere de capatana, las asta aici.

Distractie placuta!

 

Comments

comments

4 thoughts on “Piscina Urbana – scaFUNdru fara sa stii sa inoti”

  1. Pingback: Cand vine vara si nu stii sa inoti - cateva propuneri - Dor de Duca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.