tv paprika

Alerta de bunataturi! Si chiar si mai bine: bunataturi romanesti alaturate unor vinuri cu staif, din struguri de pe plaiuri locale, la fix pentru a pune in valoare retetele lui chef Dumitrescu! TV Paprika lanseaza un nou sezon din “Culoare in farfurie”, de data asta pe drumul vinului.

Iar fiecare fiecare episod aduce doua retete noi, care se potrivesc de minune cu vinurile tale preferate.

Culoare in farfurie – Pe drumul vinului

Vestea cea buna a fost prezentata la Casa Vlasia, unde echipa TV Paprika si chef Radu Dumitrescu au vorbit despre naturaletea cu care au ajuns la acest nou concept al emisiunii si promisiunea de a povesti despre crame mici, de tip boutique, dar si despre branduri deja consacrate din Moldova pana in Oltenia.

Si pentru a ajunge in inima povestii, fiecare episod va include nu doar doua retete savuroase, dar si un invitat special: fie ownerii podgoriilor, fie sommelieri apreciati, care vorbesc in detaliu despre crame, pasiune si dedicatie, exemplificand placerea gustului printr-un pairing potrivit cu retetele lui chef Dumitrescu.

Iar in cinstea acestei lansari, Casa Vlasia ne-a prezentat propriile planuri de lansare in lumea vinului si ne-a promis ca primul sau rose va fi gata in aceasta iarna. Pana atunci, eu m-am delectat cu un rose apetisant de la Caii de la Letea si am adus aceasta licoare delicioasa in fruntea clasamentului meu personal.

Noul sezon Culoare in farfurie va incepe pe 10 octombrie, de la 21:00, la TV Paprika.

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.