Cupio - brand timisorean de cosmetice

Sarbatorile-s pe locuri, Mos Craciun e gata, start party-urilor de Craciun. Primul pe lista a fost Cupio, brand-ul timisorean de produse cosmetice lansat acum 7 ani, care a ajuns si in Bucuresti si s-a instalat bine, printre produsele de calitate.

Party Cupio

Petrecerea data de Cupio a avut ca scop celebrarea frumusetii, sustinute de gama larga de produse, printre care se numara rujuri cu textura fina, produse pentru ochi in culori creative sau oje indraznete, cu finish rezistent, perfecte pentru Revelion sau ocazii de zi cu zi.

Amfitrionul serii a fost nimeni altul decat ambasadorul brand-ului, Adelina Pestritu, care a rememorat prima ei intalnire cu brand-ul Cupio. Ea povesteste ca make up artist-ul ei i-a propus un ruj de la ei iar ea a fost fascinata, ceea ce nu se intampla foarte des pentru ca este obisnuita cu tot felul de produse cosmetice. Apoi, propunerea Cupio ca ea sa fie imaginea lor a venit ca o confirmare ca exista legea atractiei.

Printre produsele de top pe care le-a nominalizat ambasadorul brand-ului, se numara

Magazinele Cupio sunt prezente si in Bucuresti, in Veranda Mall si in Sun Plaza. Eu am dat o fuga in cel din Berceni si am descoperit o gama de farduri foarte faine, dintre care cel mai mult mi-a facut cu ochiul pigmentul stralucitor Magic Dust, despre care chiar ai spune ca e facut din praf de stele. Deja m-as fi vazut cu el la un party in care sa testez machiajul Somey Eyes, pe care nu cred ca l-am mai purtat din liceu.

Din gama Cupio mai fac parte din produse de ingrijire a corpului, produse pentru par, gene false, produse de epilat si accesorii de machiaj. De asemenea, pe site poti gasi si o rubrica cu recomandarile Adelinei Pestritu, testate si preferate de ea. Tu pe care le-ai incercat?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.