Moda nordica nu s-a impus doar in domeniul design-ului interior, dar stabileste trend-uri chiar si in domeniul bijuteriilor. Brand-ul danez Pandora a stralucit din nou aseara, la petrecerea de lansare Pandora Reflexions, ce a inaugurat cea mai recenta colectie cu acelasi nume.

Pandora Reflexions Party

Daca e ceva ce straluceste mai tare ca o bratara Pandora din gama Pandora Shine, aceea este petrecerea de lansare a unei colectii Pandora. Deja o traditie pentru a promova noutatile brand-ului, party-ul de aseara a adus celebrarea la un nou nivel, la Gargantua KSLF.

Vedete peste vedete, jurnalisti care sa le pandeasca subtil (cu un ochi la coltul de prezentare a bijuteriilor), Andrei Leonte cu vocea lui calda si un local cochet unde sa te asezi pe canapeaua din catifea si sa stai la taclale cu prietena si colega ta de blogosfera preferata. Cam asa a aratat aseara party-ul Pandora, care a luminat seara cu bucuria invitatilor ei.

Pandora Reflexions

Pandora Reflexions prezinta vedeta colectiei, noua bratara realizata din fir de metal impletit, rafinata si cu atentie pentru detaliu. Bratara se regaseste in 3 variante de culori – argintiu, auriu si cupru si porneste de la 249 lei. Trebuie sa marturisesc ca noua piesa imi place chiar mai mult decat clasica bratara Pandora, chiar daca ar putea fi ceva mai pretentioasa tocmai datorita design-ului ei sofisticat.

Oricareia dintre acestea ii poti adauga charms pentru a o personaliza, avand propriul set diferit fata de accesoriile dedicate bratarilor clasice Pandora. Poti alege intre o coroana aurie, marca Pandora Shine si zirconiu, o fundita rose, un semn al infinitului argintiu sau cate si mai cate talismane micute si finute, ce vor atrage atentia si vor innobila o tinuta.

N-ar strica sa se lanseze mai des colectii Pandora 😀

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.