Maritisul si copiii nu prea sunt pe bucket list-ul meu, dar I’m a sucker for pretty things, ca sa ma rup in englezisme de tot. Asa ca, la brat cu Cristina, prietena mea viitoare mireasa, am cascat ochii la Atelier Florens, unde cuvantul „frumusete” parca nu era suficient sa descriu rochiile, aranjamentele florale, aranjamentele de masa si decoratiunile bridal.

De altfel, asta e primul eveniment dintr-o serie prezentata de Alin Galatescu, cu sprijinul RanEvents si Atelier Florens. In aceasta editie, cele 4 modele au schimbat mai multe versiuni de rochii de mireasa si outfit-uri avangardiste, care sa subilinieze atmosfera posh a expozitiei de nunta. Dintre toate, mi-a placut cel mai mult stilul Nataliei Vasiliev, pe care chiar si din afara publicului ei tinta, o urmaresc cu drag. Mi se pare ca defineste intr-un stil modern bunul gust si delicatetea si stie atat de bine sa puna in valoare trasaturile feminine, ca-mi pare rau ca nu se extinde si pe segmentul de rochii casual.

Gradina a prins culoare cu fiecare colt magic amenajat cu flori sau lumanari topite. Am fost cucerita de noua tendinta a buchetelor-scut de mireasa, propunerea de bleumarin pentru outfit-ul de nunta si, apetitul meu recunoaste, de caruciorul de inghetata al Cremeriei Emilia.

Toate aceste minunatii sunt disponibile pentru nunta ta, daca planuiesti pasul cel mare, ba Alin Galatescu ascunde chiar si mai multe surprize si promite sa adune si mai multe propuneri bridal in viitor.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.