Nutella este produsul pe care l-as mentiona intr-o intrebare d-aia in genul “Ce-ai lua pe-o insula pustie?” E, practic, obiectul dependentei mele. Mananc in fiecare dimineata si efectiv, am impresia c-as intra in sevraj fara, asa ca un mesaj pe borcanul de Nutella ar veni cam asa: “Nu-l lasati la indemana”.

Ba chiar am primit de ziua mea, intr-un an, un borcan gigantic de Nutella, pe care nu l-as fi gasit in Romania. Sa mai mentionez ca Ziua Internationala a Nutellei e doar cu o zi inainte de ziua mea de nastere, ca si cum ne-am completa una pe alta?!

Gata cu aceasta vorbaraie care cumva ma creioneaza ca si cum as fi obsedata de Nutella! De fapt, ceea ce doream sa va semnalez e ca:

Poti personaliza un mesaj pe borcanul de Nutella!

Tot ce trebuie e sa intri aici si sa alegi fie un mesaj predefinit, fie sa-ti faci tu unul propriu, care sa-ti ajunga pe mail. Exista si varianta sa te duci frumos intr-un Auchan sau Mega Image si sa mesteresti acolo borcanul, insa weekend-urile in care activarea e valabila sunt putine si pe sfarsite iar mesajul e doar predefinit.
Pentru ca nu puteam rata ocazia, mi-am facut si eu propriul mesaj…care putea fi altul?! Pofta buna!

sursa foto: Toronto Teacher Mom

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.