Cand eram mica, eram cea mai inalta din clasa. Asta undeva prin clasa a IV-a. Apoi, ce-a zis al’ de sus? „Hai ca pe verticala mi-am terminat treaba”. Si-a inceput sa traga, precum un amator in Photoshop, de toate cele, dar in lateral.

M-am trezit cu aripi mai generoase ca la KFC si cu o idee mai mare la sutien decat varianta pe care o planuiam, in secret, care implica ciorapi. Dar cand sa ajunga si la labele picioarelor, cred ca l-a chemat mama Lui la masa. Si-am ramas asa. Cu masura din clasa a IV-a.

Da. Eu port masura 34 la picior.

Masura 34 la picior

Sa porti o masura minuscula la picior e ceva fin. Dar, mai ales, un chin! M-am gandit la tot felul de solutii pentru masura 34 la picior. Parca imi si imaginez!

Dialogul cu un estetician ar suna asa:

Eu: Buna ziua. Am venit sa-mi maresc labele picioarelor.

Esteticianul: Nu cumva va referiti la sani?

Eu: Nu e o idee rea, dar prima data sa marim labele picioarelor!

Esteticianul: N-am mai primit asemenea cereri. Sigur nu vreti sanii? Macar unul? Sau sa punem un pic de acidut in buze? Stiu! Haideti sa marim pleoapele.

Eu: Dom’ne, dar eu nu sunt asiatica. N-am nimic cu pleoapele. Eu vrea sa-mi maresc labele picioarelor. Sa port si eu 37, ca toate femeile normale!

Esteticianul: Bine, domnisoara, va fac acum un transplant de laba de picior de la o fetita de 11 ani. E vreo problema daca e cu 3 nuante mai inchisa?

Eu: Nu, domnu’ doctor. Masura 37 sa fie!

Dar imi dau seama ca unicul dialog posibil este cel de la magazinul de copii, de unde ajung adesea sa-mi mai cumpar pantofi. Si el suna cam asa:

Eu: Buna ziua, ce aveti masura 34?

Vanzatoarea: Buna ziua. Poftiti la raionul de 10 ani. Vreti ceva roz turbat sau cu sclipici in nestire?

Eu: Nu aveti si ceva mai subtil? Poate chiar negru.

Vanzatoarea: Pai dumneavoastra unde va credeti aici? La magazin de adulti?! Acum mi-oti cere si cu toc!

Eu: Da, de fapt, chiar mi-ar placea si cu toc.

Vanzatoarea: Haideti ca astazi e ziua dumneavoastra norocoasa. Am o pereche 34, roz turbat cu toc cu sclipici. Si vine la promotie cu un ursulet de plus, la jumatate de pret.

Eu (hamesita): Perfect. Dati-mi si ursuletul!

Voi unde gasiti pantofi masura 34?

Si-acum va intreb pe voi, poate se mai nimereste cate-o colega de suferinta. Eu am gasit la Musette, dar pe langa faptul ca port 34, mai am si-un picior subtire ca un gat de rata. Ca nu putea fi gamba aia!

Asa ca…de unde va luati incaltaminte de adulti, masura de copii?

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.