Aseara a avut loc Liceliada, la Cinema Pro. Prima editie a unui show de talente cu, pentru si despre adolescenti. Si a iesit grozav! Aproape ca-mi venea sa ma duc la doamna directoare de la Iulia Hasdeu, liceul pe care l-am absolvit, si sa o intreb daca nu ma mai primeste si pe mine vreo 2 zile pe la orele de romana, engleza si spaniola, desi niciodata nu am avut un drag deosebit de perioada liceului.

Liceliada

Cu o energie fantastica, adolescentii s-au strans in sala sa-si sustina colegii de pe scena si trebuie sa recunosc ca, desi in sufletul meu tineam cu Hasdeu, mi-au parut misto si elevii de la Kretulescu. Dar ceea ce am apreciat cu adevarat era atmosfera pozitiva, patosul cu care se sustineau intre ei. Si-am nimerit si-n mijlocul unei galerii de la Hasdeu. Hai, Hasdeeeeeu! Asa ca accentul nu a mai cazut pe liceul castigator de la Liceliada.

Pana ce s-a decis juriul, Doru de la Deepcentral a animat spiritele iar copiii s-au dus cu totii pe scena si-au dansat cu el. Privindu-i, parca am simtit ca am implinit un vis din copilarie: sa merg la un concert Andre. Stiu, Doru are ceva mai mult par si ii lipsesc sanii Andreei Antonescu, insa atmosfera aia era. Cu adolescenti extaziati, cantand si dansand cu idolul lor.

Liceul castigator de la Liceliada

Dupa concertul Deepcentral (care mi-a fixat in minte melodia aia cu „Gura ta”, de o cant si azi), s-au anuntat castigatorii. Mama, ce-as fi vrut sa castige Hasdeu! Dar n-a fost sa fie. Asa ca uite lista:

  • Locul 3: Ion Creanga
  • Locul 2: Kretulescu
  • Locul 1: Sincai

Felicitari nu doar pentru liceul castigator de la Liceliada, cat pentru toate cele participante si pentru organizatori. Un sfat pentru echipa invingatorilor: profitati de momentul asta de vizibilitate si nu lasati flacara ei sa se stinga. E momentul grozav pentru putin branding personal.

 

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.