Pe mine, perioada liceului nu m-a dat pe spate. Si mereu ma intreb: oare ce ar fi putut sa se intample, ca sa-mi aduc aminte, cu mai mult entuziasm, de liceu? Si-apoi ma gandesc la oamenii pe care-i cunosc, care chiar s-au distrat in perioada aia. Ce-au facut ei? Lucia Dumitrescu canta, mai erau cativa baieti al caror talent era sa vrajeasca fetele…Da, cred ca a te distra in liceu nu tine strict de activitatea din incinta liceului, cat de extra-activitatile de care profiti cu exuberanta specifica, in perioada aia.

Si din acest motiv, liceeni si liceene (sau apropiati ai lor), uitati o ocazie buna ca sa va aduci aminte de liceu, cu placere: Inscrieti-va liceul la Liceliada!

Concursul Liceliada

Ce e Liceliada? Daca filmul Ani de liceu si show-ul Romanii au talent ar avea un copil, acesta ar fi Liceliada. Cred ca deja intelegi ce vreau sa spun, dar sa ma asigur ca te-ai lamurit: Liceliada e un concurs dedicat elevilor din liceele din Bucuresti, intre 14 si 19 ani, inscrisi in clasa a IX-a, a X-a, a XI-a sau a XII-a.

Ce-i drept, varsta si locul unde inveti nu te inscriu automat in concurs, ci e nevoie sa iti poti demonstra talentul (sau talentele, micule geniu), trimitandu-le cu-n link de Facebook/YouTube/ site de transfer. Stai, stai, stai. Mai ai nevoie si de un acord scris al parintilor, intr-un formulat tipizat, pe care ti-l furnizam.

Pentru ca este un concurs al liceelor, fiecare liceu va avea la dispozitie 20 de minute. Ramane sa se aleaga intern daca timpul dedicat celor 3 momente artistice (caci asta-i minimul) va fi impartit individual sau in grupuri.

Ce-i cert: hai curaj, ca termenul-limita de inscriere este 10 aprilie, ora 23:59.

Finala Liceliada

Daca te vei numara printre norocosii care-si va reprezenta liceul, sa stii ca va trebui sa te prezinti cu surle si trambite ( a se citi „toate instrumentele folosite”) pe 21 aprilie, la Cinema Pro.

Juriul format din 5 membri va desemna castigatorii ce se vor alege cu: premiul 1- 10.000 RON, premiul 2- 5.000 de RON, premiul 3- 2.000 de RON.

Acolo, te vei intalni cu MC Dan Fintescu, vloggerul Zmenta sau Deepcentral.

Eu zic sa citesti si tu regulamentul inainte sa te inscrii: http://liceliada.ro/regulament/

Te inscrii? Inscrie-te!

E un talent si daca ai reusit sa parcurgi toate detaliile astea tehnice. Dar daca mai ai si altul, iata formularul de inscriere.

Iar daca vrei sa participi ca spectator, fii cu ochii pe Liceliada.

Succes!

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.