Ana Ularu la Ladies of Haute Culture
Minunata Ana Ularu mi-a făcut ziua la Ladies of Haute Culture

Vineri, o zi prin definiţie perfectă! Dar dacă ar exista superlativ pentru acest adjectiv, aş spune că ultima vineri din aprilie a fost “şi mai perfectă” pentru că am petrecut-o în faţa unei scene decorate cu cărţi şi flori şi am ascultat femei inspirationale într-un eveniment care le celebrează, Ladies of Haute Culture.

Ce zi plină de optimism, de echilibru, de conexiuni care-ţi alimentează sufletul şi mintea, de energie pozitivă într-un context în care femei cu poveşti extraordinare au urcat pe scenă, laolaltă cu câţiva bărbaţi care le-au aplaudat eforturile şi le-au apreciat parcursul.

Ladies of Haute Culture 2024

  1. Ana Ularu – arhitectura personajelor: Ana Ularu, actrița cu o prezență scenică magnetică, a împărtășit cu publicul viziunea sa unică asupra construcției personajelor. Pentru ea, acest proces este mai mult o arhitectură meticuloasă decât un delir creativ, o abordare care necesită echilibru și previziune, evitând scufundarea totală într-un singur rol pentru a rămâne agilă și pregătită pentru următorul.
  2. Intimitate în lumina reflectoarelor: Într-o eră în care viața personală devine adesea monedă de schimb pentru celebritate, Ana Ularu ales să păstreze numele fiicei sale departe de lumina reflectoarelor. Această reticență admirabilă subliniază dorința ei de a oferi copilului o viață normală, protejată de presiunea mediatică.
  3. Liliana Gearap – ambasador al femeilor în aviație: Liliana Gearap, un pilot cu o minte analitică și o inimă empatică, a devenit un model de urmat într-o industrie dominată de bărbați. Povestea ei de succes este o sursă de inspirație, demonstrând că pasiunea și dedicarea pot sfida stereotipurile de gen.
  4. Florin Piersic Jr. – teatrul ca refugiu: Florin Piersic Jr. a captivat audiența cu perspectiva sa asupra teatrului ca o escapadă din realitatea adesea sumbră reflectată în mass-media. El a reiterat că arta scenelor poate fi un sanctuar pentru suflet în vremuri tulburi.
  5. Alexandru Maneșcu – psihologie și design vestimentar: Alexandru Maneșcu a împărtășit cum a reușit să îmbine armonios psihologia cu designul vestimentar, două domenii aparent disjuncte. Exemplul său încurajează explorarea intersecțiilor neașteptate între pasiuni diverse, oferind curaj celor care aspiră să urmeze multiple căi.

Ediția din 2024 a evenimentului Ladies of Haute Culture by Biz a fost o celebrare a energiei feminine, al talentului și al empatiei, de care m-am bucurat baban, un moment la care o să mă întorc când am nevoie să mă încarc cu mai multă forţă şi speranţă.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.