Iti aduci aminte filmul acela cu Jessica Alba in care tipul cu care ea se intalnea era ca un talisman pentru femeile din viata lui, caci apoi se casatoreau de graba? Ei, am impresia ca asa sunt si eu pentru fetele mele: un talisman pentru maritis ori pentru „gravidenie”, altfel nu-mi explic cum de multe din jurul meu se incadreaza intr-una din cele doua categorii.

Am trei prietene care au nascut de curand, doua ce urmeaza si doua care isi vor pune pirostriile cat de curand (sau poate deja au facut-o cand tu vei citi articolul). Asta nu spune decat un lucru despre mine: sunt codoasa grupului specialista in suzete si verighete.

Si pentru ca e foarte probabil ca si tu sa ai treburi din astea de adult (din moment ce ai intrat pe pagina mea, talismanul roscat), hai sa-ti spun ce mi-a atras mie atentia la capitolul verighete.

La Rosa

La Rosa este magazinul unde bijuteriile te incanta precum sirenele ce te atrag in adancuri, spun miresele. Iar odata navigand sau intrand in magazin, greu mai iesi afara fara o pietricica, un diamant, un inelus, o bratara, ceva acolo. Stai ca vezi tu.

Noroc ca La Rosa deschide sezonul nuntilor cu campania Spring Sale, prin care reduce 35% din pretul celor peste 1000 de modele de verighete din portofoliu, precum si 25% din pretul inelelor de logodna si bijuteriilor cu cristale si diamante La Rosa. Doar ca la fel ca intr-un basm, oferta va disparea pe 31 mai, probabil pe la miezul noptii.

Pana atunci, poti profita de pretul redus in magazinul online cat si in showroom-ul situat pe Calea Dorobanti nr. 152, sau daca esti pe drum, poti vizita magazinul din Constanta sau Iasi.

Ce mi-a atras mie atentia? Un model jucaus pentru ca eu de ironie nu m-as dezice nici in casnicie si unul simplu, pentru ca eu simplitatea, transparenta si loialitatea ca baza spre un drum comun. Exista insa posibilitatea sa ai portretul partenerului pe verigheta!

Dar astern aici mai multe fotografii imprumutate de la La Rosa, ca sa-ti clatesti ochii cum se cuvine. Si succes!

sursa foto: La Rosa & Unsplash

Comments

comments

One thought on “(P) Ceva albastru, ceva imprumutat si ceva de la La Rosa”

  1. Pingback: 5 bijuterii de la La Rosa pentru copila din tine (de 1 iunie) - Dor de Duca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.