A spus cineva “street art”? Atunci sunt la un charm distanta! Mai ales ca mi se pare o idee excelenta sa aduci grafitti in mijlocul unei colectii de bijuterii! Asadar, aseara am dat o fuga la The Ark, unde Pandora a lansat o noua colectie – Keith Haring x Pandora – inspirata de muralul artistului, creat la metroul din New York-ul anilor ‘80. 

Singura veste mai putin grozava? Colectia este disponibila doar pana in noiembrie.

Evenimentul de lansare

Ca toate celelalte evenimente Pandora, si aseara a fost grandios! Un astfel de concept puternic iti oferta o super oportunitate sa te joci cu activarile, cu decorul si chiar si cu mancarea. Iar echipa de la Ran Communication, impreuna cu gazda serii, au profitat din plin la lansarea colectiei Keith Haring x Pandora:

  • Au recreat decorul metroului din anii’ 80 din New York, oferind oaspetilor un photo corner inedit, introducand atmosfera streeet art de la primul pas in cladire;

  • Au invitat o trupa de street dance sa perfomeze pe cele mai iubite melodii ale anilor ‘80, iar spectacolul a fost atat de bun, incat nu se mai vad pozele pisoilor de toate video-urile pe care le-am facut aseara;

  • Au propus un meniu food care sa completeze natural toate surprizele de la lansare: street food – burgeri, bagels, covrigi si gogosi.

So GG pentru unul dintre cele mai cool evenimente!

Noua colectie Keith Haring x Pandora

Cea mai recentă colectie Pandora este influentata de arta stradala, redata prin detalii fascinante in charm-uri, inele si pandantive Pandora, in cadrul unei minunate colectii tribut dedicate lui Keith Haring. 

Desigur, nu sunt singura care il iubeste pe Keith – de fapt, cultura pop a imbratisat arta sa timp de decenii. Asa ca sigur vor fi mai multi fani care se vor bucura de aparitia cainelui rosu si a inimii rosii printre bijuterii, deja simboluri pentru stilul sau vizionar.

Disponibile pe auriu si argintiu, cu insertii rosii subtile, piesele noii colectii se definesc prin striatii asimetrice, specifice stilului lui Keith, si prin forme indraznete, ce aduc brandului un aer modern, semn ca Pandora evolueaza impreuna cu publicul sau, adoptand si adaptand cu usurinta tendintele, fara a-si trada insa esenta.

Colectia este deja disponibila pe site si-n magazine. 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.