Cand am scris prima data despre Marius Matache, am fost informata ca el este un cantaret blogger si nu un blogger cantaret. Iar asta pentru ca omul canta de vreo 12 ani, oficial. Asa ca noul album al lui Marius Matache vine dupa o lunga experienta in folk, in urma careia stilul s-a improspatat cu accente retro rock.

Noul album al lui Marius Matache

Noul album al lui Marius Matache se numeste „Alchimie”. Este un omagiu adus carierei lui de chimist (omul e Doctor in Chimie) si o metafora asociata cu muzica sa. Cuprinde 11 povesti transpuse in folk.

Spectacolul de lansare va avea loc luni, 16 mai, la ora 19, in Sala Mica a Palatului National al Copiilor. Biletele sunt disponibile exclusiv pe platforma iabilet.ro. Prețul biletelor este de 45 de lei. Cei care le achiziționeaza pana pe 3 mai beneficiaza de o reducere de 20%. La drum pleaca alaturi de Domeniile Samburesti, Kooperativa 2.0 si alti flacai iubitori de muzica, insa ceea ce doream sa spun, mandra, e ca eu mi-s blogger oficial si Dor de Duca apare pe coperta.

Ceea ce mi s-a parut super interesant e ca albumul are pe coperta o fotografie realizata de Radu Tudoroiu, printr-o tehnica foto care se aliniaza cu numele albumului, folosind fericianura de potasiu si azotat de amoniu, unul din primele procese fotochimice stabile utilizate în istoria fotografiei.

Comments

comments

One thought on “Iti place folk? Asculta Alchimie, noul album al lui Marius Matache”

  1. Pingback: Homepage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.