Nu stiu cum ar trebui sa arate o femeie de aproape 30 de ani, dar mie mi se spune ca nu arat ca una. Ceea ce ma duce cu gandul la faptul ca,  daca as mai avea intr-adevar vreo 21 de ani, probabil ca m-as da mai des cu crema cu protectie solara, m-as duce la un curs de public speaking doar-doar sa ma trezesc si eu cu papagal si m-as implica mai devreme intr-un proiect de marketing. Treaba buna e ca daca tu ai, intr-adevar varsta studentiei, poti sa aplici pentru Ingenius, initiativa ASER de a deschide larg portile marketingului pentru invatacei.

Ingenius by Aser

Programul include networking, training-uri si chiar brief-uri de la cele mai misto agentii si companii (P & G iti zice ceva? 😀 ) iar tot ce trebuie sa faci ca sa iei parte la acest proiect este sa aplici pe pagina Ingenius pana pe 23 aprilie, sa vii la un interviu simpatic si sa-ti eliberezi inceputul lui mai pentru un program super tare.

Ingenius pune la bataie 30 de burse de participare iar la final te premiaza cu o certificare. Participarea e plina de scantei, vei vedea, iar limita posibilitatilor pe care le poti transforma in realitate, apoi, e doar cerul.

Afla mai mult despre companiile si agentiile pe care le vei vizita si despre programul stabilit de ASER pentru zilele de desfasurare a proiectului Ingenius.

Esti gata sa faci primul pas, la propriu, in lumea marketingului?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.