De pe 26 decembrie si pana astazi, multi lei s-au dus, ca si cum n-ar fi existat, pe trancafuse si nebunii. Un raget au apucat sa scoata in portofelul meu si-apoi au plecat spre gradinile zoologice din Kika, Ikea, Leroy Merlin, Kalenda (revin cu detalii) sau la Iasi, pentru faianta Subway.

Cea mai potrivita ilustratie pop art

Ei, treaba este ca mi-am implinit majoritatea dorintelor legate de casa, am pus caramida alba in dormitor si o pereche de tablouri care arata cam asa. Si faianta Subway in bucatarie, dupa ce am luat a doua sarja din Iasi. Si scaune replicate Eames si o gramada de chitibusuri industrialo-minunato-moderne.

Iar acum ultima proba de foc: living-ul. Pentru living am, din nou, niste idei destul de fixe iar dupa cumpararea canapelei galbene de la magazinul Kalenda, de pe net, fara sa o vad in realitate, am ajuns la caitolul decoratiuni. Iar hotararea e luata. Sunt indragostita de pop art si vreau sa-mi transform living-ul intr-un loc de joaca a la Roy Lichtenstein (reprezentantul meu preferat al curentului).

Si uite asa, cascand gura pe Pinterest, am gasit niste idei grozave pentru o ilustratie pop art:

Iar acum, intrebarea este: ce ilustratie sa pun deasupra canapelei galbene din living? Si daca tot e super-oferta la intrebari: sa pun o singura ilustratie mare sau 3 de vreo 50 x 70? Sa le pun canvas sau imprimate pe hartie cartonata in rame albe? Sa le agat de perete pur si simplu sau sa pun o polita alba, mititica? Si, mai ales, de unde le iau la o rezolutie suficient de mare

sursa foto: pinterest.com

Comments

comments

One thought on “Seria #CuibulDorului Ce-am mai facut cu casa? Caut cea mai potrivita ilustratie pop art”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.