Ikea Pallady s-a deschis astazi, in aplauzele angajatilor aranjati pe scarile impodobite cu baloane si confetti. Dupa o lunga perioada de asteptare, cel mai mare magazin Ikea din sud-estul Europei e gata sa-si primeasca oaspetii si sa continue trend-ul ascendent de vanzare (anul trecut, vanzarile au crescut cu 11% in Romania, una dintre cele mai proftabile piete europene).

Cifre despre Ikea Pallady, al 431-lea magazin din lume

  1. Magazinul are 37.000 de metri patrati si numara aproape 10.000 de produse de inspiratie scandinava.
  2. In total, exista 58 de camere amenajate pe baza cunostintelor despre casele romanilor, raspunzand nevoilor locale in ceea ce priveste mobilarea locuintei cu solutii si produse accesibile.
  3. Restaurantul include atat specialitati suedeze, precum si preparate romanesti, cu o capacitate de 550 locuri.
  4. Clientii vor avea la dispozitie 1.300 de locuri de parcare – parte dintre acestea in subteran, dar si 4 statii de incarcare pentru masinile electrice.
  5. Valoarea totala a investiei in magazin este de aproape 90 de milioane de euro. IKEA Pallady este deschis in fiecare zi de la 10.00 la 22.00, in timp ce restaurantul este deschis de la 9.00 la 21.00.
  6. In plus fata de cele peste 500 de locuri de munca din domeniul constructiilor care au fost create in timpul constructiei magazinului Pallady, aproximativ 600 de angajati s-au alaturat familiei IKEA odata cu deschiderea noului magazin. In total, dupa 12 ani de prezenta pe piata, IKEA a creat aproximativ 1.000 de noi locuri de munca si a oferit beneficii avansate tuturor angajatilor din tara.

Magazinul va oferi, de asemenea, un serviciu de buy-back care le va permite clientilor sa-si aduca mobilierul IKEA uzat care este inca în stare foarte buna sau buna si sa primeasca la schimb un voucher.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.