Obisnuiam sa merg la prezentari de moda si sa-mi smulg firele de par, intrebandu-ma care este utilitatea tinutelor prezentate, din moment ce sunt atat de extravagante incat cu greu ar putea fi integrate si la un bal mascat. Apoi nu m-am mai opus curentului si am cedat ideii ca astfel de spectacole sunt expresia bruta a creativitatii, expunerea unor concepte ce trec dincolo de pret-a-porter si se apropie mai mult de costumele de teatru, niste masti artistice ale trupului in cautarea desavarsirii.

Gala Avanpremiere 18

Si din momentul in care m-am impacat cu ideea de mai sus si am incetat sa mai privesc hainele prezentate ca pe ceva cotidian, m-am lasat dusa de val catre o lume conturata de pliuri, zorzoane, masti, sclipici si materiale diafane.

Gala Avanpremiere 18 a devenit, astfel, evenimentul meu preferat organizat de Alin Galatescu. Pentru ca manechinele au defilat ca niste statui vivante, in costume spectaculoase, care au urmarit spectatorii mult dupa finalizarea evenimentului.

Aleha Toncea, Olga Cataranga si Ana Maria Saragea  si-au facut debutul aseara iar printre preferatele mele au fost Lia Aram, cu o colectie sexy ce mi-a adus aminte de Murmur, si Laurentiu Barzoi, care pe muzica lui Michael Jackson, a impresionat publicul cu o extravaganta pop, dusa la extrem, in cel mai teatral mod posibil.

Las aici imaginile sa vorbeasca de la sine.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.