An de an, ma perind pe la Food Content Creators. E evenimentul meu preferat de la Evensys. Nu, nu gatesc prea des, dar am pagina mea de glume culinare, Gaina batrana, si tare-mi place sa iau pulsul comunitatii de pofticiosi si pofticioase. Si-n fiecare an, parca ma indragostesc tot mai tare de nisa asta de influenceri.

Uite ideile cu care am plecat vara asta de la un eveniment care m-a inspirat si m-a energizat:

  1. Still my fav: Food Content Creators este evenimentul meu preferat de la Evensys, iar asta nu doar pentru ca gaina mea batrana isi gaseste suratele pe acolo, dar pentru ca are o energie minunata, alimentata de cei mai faini oameni – pofticiosii.
  2. Platformele sociale sau blogul? Printre highlight-urile zilei, as numara prezenta lui Teo’s de la Teo’s kitchen, ce spunea ca pentru ea nu platformele sociale sunt cele mai importante, ci blogul, iar atunci cand pica Instagramul, are o placere sadica stiind ca cel mai important loc unde-si primeste oaspetii virtuali este site-ul ei, pe care il are sub control, lucru ce mi-a adus aminte de o idee importanta subliniata la toate atelierele de comunicare – nu paid media, nu earned media e cea mai importanta, ci owned media – site-ul si newsletter-ul.
  3. Owned media – cea mai importanta: Food Content Creators a subliniat importanța “owned media” – site-ul și newsletter-ul, care sunt cele mai importante pentru a construi o identitate și a crea unele idei potențioase pentru atelierele de comunicare.
  4. Hidden likes – O decizie cruciala: O a alta idee faina pe care am ciupit-o azi a fost ca nu e ok sa dam hide likes pe Instagram pentru ca asta afecteaza raportul pe care agentiile si brandurile il fac atunci cand sunt in cautare de content creatori, iar hidden likes = 0 likes, iar pe langa asta de multe ori cifrele sunt chiar mai bune decat ai tu impresia.
  5. Investitiile în campanii de ads: In final, as incheia cu incurajarea de a investi in performance de fiecare data cand ai ocazia, dar nu cu boost, cu campanii complexe, cu un goal mai punctual, ca sa te apropii de obiectivele tale.

Pe langa asta, Santa Maria a avut un super show in care a facut tacos, cu carne de vita perpelita indelung si mixata cu ceapa marinata in suc de lamaie si lime, cu multa sare. O minunatie! Asa ca declar evenimentul un succes si deja il astept pe urmatorul.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.