Dupa ce-a facut minunile Pamantului si lumina, Dumnezeu a dat si adrenalina. Ca na, duminica unii se odihnesc la televizor si altii cu giumbuslucuri datatoare de febra musculara. Eu prefer varianta 2. Si din acest motiv, am acceptat cu bucurie invitatia de la Ranevents de a ma alatura echipei de Mowgli autohtoni la Extreme Park Cernica, locul unde nu trebuie sa fii/recunosti ca esti maimuta ca sa te poti catara in voie prin traseele din copaci.

Extreme Park Cernica

Extreme Park Cernica este un parc de aventura, langa garla Cernica, unde obisnuiam sa ma scald in copilarie, cand ai’ mai mari asterneau gratare, ca tot romanul, peste campul unde-i acum restaurant.

Pe copacii alaturati, s-au intins fel de fel de obstacole, caci parcul de aventura are trasee diferentiate de dificultate, unul mai inalt, altul mai dezechilibrat ca obstacole, fiecare avand cel putin o tiroliana. Pentru ea, ai nevoie sa folosesti carabiniera, cel de-al treilea monstru din setul de hamuri pe care il primesti. Sii nu uita, orice ai face, sa ceri si o pereche de manusi. Treaba-i de o mie de ori simplificata, cu ele!

In ordinea dificultatii, mi-am indreptat atentia spre 4 culori – galben, portocaliu, verde si rosu. Am facut doar un traseu, dar nu zic care! Ceea ce mi-a atras cu adevarat atentia a fost tiroliana de peste lac, cu 2 sensuri, care traverseaza 800 m din garla Cernica. Este, pana acum, cea mai mare tiroliana din Romania in care m-am dat. Ca la orice parc de aventura, pretul este separat de traseele in copaci – 20 de lei.

Iar partea buna: pe primul sens al tirolianei, te poti da cu un instructor, daca teama iti invinge spiritul de aventura.

 Ginger Mowgli

Am avut parte de aceasta zi fantastica pentru ca #CineForum si #RanEvents pregatesc lansarea noului film #Disney, #CarteaJunglei. Si ca sa ne pregatim de vizionare, ne-a adunat de la maimutica la maimutoi in copacii din Cernica.

Daca si tu crezi ca ar fi un mod grozav de-a te pregati de Jungle Book, atunci ia-ti curajul in spinare si adrenalina fie cu tine la Extreme Park Cernica!

 

Comments

comments

2 thoughts on “Ginger Mowgli la Extreme Park Cernica”

  1. Pingback: Cartea Junglei – masina timpului spre copilarie - Dor de Duca
  2. Pingback: Hype Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.