Joi, de 1 iunie, cum sa celebrezi mai bine copilaria decat la balaceala? Asa ca Ro Image 2000, casa de distributie care a adus Baywatch, ne-a facut pe toti pachet (toti insemnand o mana de bloggeri care dau cu subsemnatul la film) si ne-a trimis la Divertiland.

Acolo am savurat vazut colectia de primavara-vara de salvamari si ne-am clatit ochii bine, dar nu suficient de bine si cred ca tre’ sa mai venim o data. Lasand gluma la o parte, baietii (si fata) nu erau acolo doar pentru ca semanau cu distributia din Baywatch, dar pentru ca aveau sa ne transmita lectii de prim-ajutor in caz de inec. In afara de CPR-ul clasic, verificarea respiratiei si stimularea cardiovasculara prin apasarea pe piept (de 30 de ori in cazul inecului, numarat tare, si de 15 ori in cazul unui bebelus si doar cu 2 degete), am retinut ca trebuie sa verifici prima data daca victima are ceva in gura si sa verifici, Captain Obvious, locul in care il asezi, sa nu fie scoici taioase sau ceva de genul.

Ziua a continuat cu un concurs de inot (da, eu nu m-am bagat pentru ca nu stiu sa inot), finalizat cu premii pentru participanti si cu fotografii pentru cei care stateau pe margine. Balaceala colectiva a inceput dupa treaba asta si asa de bine ne-am distrat in piscina de doar 1.40, ca am ajuns la 2 concluzii:

  1. La Divertiland, tre’ sa vii cu gasca.
  2. Nu tre’ sa stii sa inoti ca sa faci pluta (probabil tot din seria Captain Obvious)

Am fost o gasca asa de simpatica, ca si lu’ Dumnezeu i-a fost mila de noi si-a aruncat cu fulgerele si ploaia torentiala la nici o ora dupa ce-am plecat noi de la Divertiland, dupa o juma’ de zi splendida si insorita. Acum ma duc sa-mi dau cu putina crema ca mi-s Scufita Rosie. Enjoy Divertiland si enjoy Baywatch!

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.