Trupa perechilor de ochi din care curge muzica (Eyedrops) si-a lansat recent clipul piesei “Departe deja” in Expirat. Piesa va face parte din cel de-al doilea material discographic din cariera lor si mai mult, este cea care va da titlul albumului.

Pentru cei care nu au auzit pana acum de Eyedrops, videoclipul piese Departe Deja poate fi o prima carte de vizita vizuala, avand in vedere ca este pentru prima oara cand cei cinci baieti (Paul-voce, Andrei- voce si chitara, Adrian- tobe, Catalin- chitara bas, Dragos- chitara/producator) sunt chiar protagonistii clipului. Este un videoclip transparent care-i regaseste pe baieti facand ceea ce le place: cantand, pe scena, conturati de jocul de lumini si umbre.

Pentru cei care au ascultat piesele Eyedrops pana acum, piesa “Departe deja” vine cu o schimbare de ritm. Asa cum mi-au transmis chiar baietii, piesa, ca de altfel si noul album, este: “agresiva”, “impulsiva”, “sincera”, “mai rock”.  Schimbarea se datoreaza modului in care au lucrat, mai mult la repetitii, decat in studio. Pe scena, baietii dau frau libertatii de explimare, se simt mai creativi si improvizeaza mai mult. Noul album si-au propus sa-l lanseze anul viitor, in aprilie, ca un lait motiv al lansarii de albume. Primul album Prezent fiind lasat anul trecut, pe 24.10.2017:

Pentru mine, concertul a fost unul special, plin de emotie si entuziasm. M-am trezit ca intr-un vis frumos intr-o comunitate a oamenilor prietenosi, veseli si calzi care au venit de peste tot din tara sa-i vada si sa-i asculte pe Eyedrops. Cel mai neobisnuit fan am aflat ca a venit la concertul din Bistrita si este chiar o broasca testoasa:

(Mersi baietilor de la Brikada)

Mai mult Eyedrops aici:

https://www.eyedrops.ro/

https://www.youtube.com/user/EyedropsBand

https://eyedropsband.bandcamp.com/

PS: Multumiri calde Irinei, Ionelei, lui Florin, lui Vali si tizei mele dragi <3

Sursa foto: Brikada

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.