Când eram mică, nu trecea săptămână în care mama să nu prăjească ceva. Și dacă se întâmpla să fie chec glazurat, eram cea mai fericită! Probabil de aici a pornit mica mea obsesie pentru deserturi – relația noastră avea ca limbaj al iubirii prăjiturile. Pentru mine, iubirea înseamnă mereu și ceva dulce în peisaj! Motiv pentru care orice veste legată de acest aspect nu doar că nu-mi scapă, ci o sorb cu poftă, până la ultimul strop! 

Deserturi magice cu PrajiturEla la TV Paprika

Și ce să vezi, cea mai recentă noutate: TV Paprika ne aduce o emisiune delicioasă, începând cu 16 septembrie, de la 20:30. Se numește “Deserturi magice cu PrajiturEla,” și episod de episod, vei descoperi deserturi savuroase, pline de culoare și, cel mai important, ușor de pregătit. Asta înseamnă că poți savura bucuria dulce chiar dacă te pricepi, în general, mai mult la mâncat decât la preparat.

Ah, altă chestie faină: emisiunea nu se limitează doar la deserturi. Mihaela Sava, cunoscută drept Prăjiturela, îți va împărtăși și secretele pentru a asorta deserturile cu băuturi care vor scoate în evidență aromele delicioase. Şi vine şi cu reţete de băuturi irezistibile!

Evenimentul de lansare TV Paprika

Acum o să-ţi spun de ce o să fiu eu ochi şi urechi la emisiunile Prăjiturelei. O ştiam de mult timp din online, e o protagonistă a scenei culinare locale, iar pentru mine, food copywriter la make the slogan bigger ce flirtează de ceva timp şi cu influencer marketing, era chiar o muză cu care mi-ar plăcea să colaborez. 

Dar la evenimentul de lansare de la Ciao Niki, o minunăţie de restaurant unde presa a aflat mai multe despre emisiune, am avut plăcerea s-o şi cunosc pe Mihaela, Prăji sau Prajiturela, şi să-i savurez IRL personalitatea comică şi inspirationala, care se potriveşte la fix cu deşerturile. Doamne, ce-am apreciat felul ei de-a fi informal, cald, primitor, mereu cu vorbele dulci la ea, la fel de dulci şi echilibrate precum deliciile pe care le prepara. Şi îmbrăcată în rochia roşie în care a şi promovat emisiunea de la bun început, Mihaela a fost pur şi simplu o figură maternă, într-o versiune modernă şi fresh, care s-a perindat de la un invitat la altul să se asigure că ţoţă lumea se simţea bine şi era în apele ei, ca apoi să ne prajitureasca faimoasa ei tarta cu lime, atât de uşor de făcut că până şi eu, pasionată de mâncat nu de gătit, mi-am promis că o să fac o încercare când s-or alinia astrele şi linguriţele.

Aşa că da – motivul pentru care eu o să urmăresc emisiunea e pentru că Prajiturela m-a cucerit cu dulciurile ei de casă, iar Mihaela Sava, omul, m-a cucerit cu firea ei prietenoasă şi pozitivă, care te energizeaza şi te inspiră de la primul “Salut, eu sunt Mihaela”, cu un zâmbet mare şi adorabil pe chip. 

Așadar, te invit să vezi emisiunea în fiecare weekend la TV Paprika, începând cu 16 septembrie, de la 20:30, pentru a descoperi lumea minunată a deserturilor și pentru a te lăsa inspirată să creezi propriile giumbuşlucuri culinare. 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.