In prag de sarbatoare, casa cade pe mana elfilor si se transforma intr-o oaza Craciuneasca. Asta in cazul fericit in care ai inspiratie. Daca ti-ai epuizat-o pe toata pe alegerea cadourilor, atunci arunca o privire pe decoratiuni de Craciun Ferrero si imprumuta o idee, o bomboana, o atentie. Ar fi dragut sa incepem o traditie cu decorarea casei cu produse Ferrero.

Decoratiuni de Craciun Ferrero

Dulciurile Ferrero sunt preferatele mele, asa ca de obicei nu apucau sa devina ornamente. Le savuram rapid si deja cu dor, de parca erau ultima cutie de bomboane din lume. Aseara am fost la un atelier de Craciun Ferrero si am descoperit ca merita sa ai putina rabdare si sa le incluzi intr-o scenografie festiva.

Echipa noastra a ales sa organizeze o scenografie messy, in care totul sa fie anapoda iar bradul uratel si ponosit, ca dupa Craciunul lui Grinch. Ce a rezultat ar speria cei doi cititori ai mei (mama se sperie repede), asa ca am postat doar bradul Ferrero care a salvat situatia: decoratiunea aurie in forma de piramida care poate tine cu succes locul unui brad compromis.

Cine n-are brad frumos, sa-l inlocuiasca cu un bradut auriu de la Ferrero

Campania Ferrero cu premii

Pe pagina decoratiuni-magice.ro, poti gasi tutoriale pentru decorarea casei cu decoratiuni de Craciun Ferrero, dar si o campanie cu premii, dedicata celor care cumpara delicii Ferrero de cel putin 15 lei si inscrie factura. Premiul cel mare? 4 excursii in Austria, locul cel mai Craciunesc din Europa.

Mult succes si inspiratie la transformarea casei intr-un curcubeu pe placul Mosului.

Comments

comments

One thought on “Decoratiuni de Craciun Ferrero – un mod dulce de a intampina sarbatorile”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.