As fi tentata sa spun ca-s neutra ca Elvetia si ca nu am dusmani, dar la coada injuraturilor, stau cuminti si rabdatori, asteptand sa termine de recitat ode…curierii. Ei ma urasc cel mai tare, ei ma blesteama sa caut si eu pe cineva cum ma cauta ei pe mine si pe acel cineva sa-l uite Dumnezeu fara telefon.

Curierii

Cum mi-am castigat ura lor? Fara sa vreau, parol.

Sigur mi-a zis-o de dulce unul in gandul lui cand a venit mai demult acasa si a iesit in intampinare Piranda, pisica mea neagra. N-am mai vazut pe careva sa ia in serios superstitia, dar nenea asta a facut 3 pasi in spate si m-a mai si intrebat daca aia e pisica neagra. Nu, e un hipopotam pestrit.

Mi-am luat un catren cu patos si cand mi-a trimis Nicoleta de la #iubescsalatele o cutie doldora cu salate Eisberg si curierul ei nu m-a gasit la telefon. De vreo 2 ori. Bine, de vreo 6. De atunci nu ma mai suna. Vine direct si-mi spune ca nici sa semnez nu mai e nevoie. Cred ca parerea lui despre mine e un pic ciufulita.

Cel mai recent curier ma uraste pentru ca mi-am schimbat locul de munca fara sa anunt prietenii care-mi mai trimit lucruri dragute, de joaca in online. Uite asa m-am trezit eu cu nenea care dorea sa-mi trimita o sticla de Cappy fara nume spre degustare ca ma suna.

Ploua. Si l-am intrebat daca nu poate sa vina de la Universitate, unde lucram inainte, in Bucurestii Noi, acolo unde mi-s acum. Sigur, Diana, unui om pe bicicleta te-ai gasit tu sa-i zici sa faca o plimbare prin furtuna, sa-ti aduca o sticla de suc, ca tie ti-e lene sa transmiti c-ai luat-o la sanatoasa!

Eu si pachetele

Spre propria-mi izbavire, dragi curieri, mi-am schimbat adresa. Si o sa raspund la telefon. Va rog sa nu mai trimiteti chestiute la Universitate. Faceti-va drum prin Bucurestii Noi. Avem inghetata cu Haribo aici. Multumesc!

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.