Later update: castigatorul e Vladut. Felicitari!

De-ai fost la prima petrecere #TheDate despre care am scris aici sau, pur si simplu, ti s-a cam urat de Control, uite cum sare iepurele pe ritmuri de vara. Urmeaza al doilea eveniment organizat #TheDate, #WonderlandDust, intr-o gradina feerica, pe 9 iulie.

Wonderlust Dust

Wonderland Dust, a doua petrecere din aceasta serie va avea loc sambata, pe 9 iulie, de la 18.00, pana spre dimineata, în gradina din cadrul Statiunii pomicole Baneasa (Bd. Ion Ionescu de la Brad Nr.4) si este inspirata din povestile nemuritoare cu zane. Atmosfera de basm va fi creata cu ajutorul unor motive si simboluri magice: zane, leagane, baloane cu confetti strălucitoare, lumanari si ghirlande realizate din flori naturale.

Te indrepti deja spre dressing? Lasa zana sa iti aleaga outfit-ul. Sau capcaunul, dupa caz.

Accesul se face pe baza de bratara care poate fi achizitionat sunand la nr. 0730 274 155 si costa 40 de lei. Bratarile nu se vand la fata locului, in seara evenimentului.

Concurs

Si pentru ca zana a ajuns si la mine pe blog, am de dat 2 bilete (a se citi “bratari”), pentru #WonderlandDust din 9 iulie, cui imi va spune ce tema ar vrea sa aiba urmatoarea petrecere #TheDate. Am sa suflu praf de stele peste raspunsuri si pe-al cui se va asterne cel mai mult, pai acela sa fie norocosul care va castiga 2 bratari.

Deadline: sambata pe la pranz, pentru a avea timp sa zbori pana-n gradina. Ne vedem acolo!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.