Primavara, se numara liceenii. Cum se face frumos, ii vezi iesind tiptil-tiptil, sa nu-i vada nenea paznicul, si hlizindu-se pe-o banca, intr-un parc, in timp ce al’ mai voiosul dintre ei povesteste cu patos intalnirea de aseara. Ce-i drept, te apuca asa o nostalgie, dar parca ai vrea sa-i vezi si la treaba pe chiulangiii astia simpatici, cu tot viitorul in fata si flori de cires in par. Si-atunci, eu te invit la Liceliada, concursul de talente destinat liceenilor, sau pe romaneste, Romanii au talent, varianta adolescenti.

Hai la Liceliada!

Despre Liceliada, am povestit cap-coada aici iar acum nu-mi ramane sa zic decat ca am o invitatie dubla de dat pentru 21 aprilie, la ora 18, la Cinema Pro, acolo unde se va desfasura concursul.

I-o dau cui imi raspunde mai oaches cu ce talent s-ar prezenta el la Liceliada si fata de concurs, eu n-am limita de varsta. Doar criteriu de amuzament si originalitate.

Asa ca uite cum sta treaba:

Spune-mi cu ce talent te-ai prezenta tu la Liceliada pana pe luni, 11 aprilie, si iti ofer o invitatie dubla la concurs, ca sa fii in sala cand incepe spectacolul.

Ca sa-ti fac viata mai usoara, uite cativa concurenti, poate vei avea si-un favorit!

Nu uita ca tot la Liceliada ii vei vedea si pe vloggerul Zmenta, MC Dan Fintescu, pe baietii de la Deepcentral si mai sunt cateva surprize pe care ai, rogu-te, rabdare si descopera-le la timpul lor.

Succes si inspiratie!

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.