Aseara am fost la un concert Coca-Cola ( urmarindu-i pe Claudia Predoana si pe Malaezu), in cinstea lansarii noului concept #tastethefeeling. Si cum Coca-Cola mi se urca repede la cap si incep sa Coca-colABEREZ, as avea de raportat 5 treburi mari si late:

Concert Coca-Cola

  1. Intr-o discutie mai veche, o buna prietena imi povestea ca nu simte conexiunea cu brandul pentru ca nu este in targetul comunicarii (food drink, familie, chill). Nu stiu daca cei de la Coca-Cola au tras cu urechea, dar noul concept aduce in prim-plan o promovare mult mai dinamica, cu si pentru Millenials, axata pe momente fun dar touching. Si nu, nu ma refer, la aluziile sexuale evidente din noile vizualuri. Mie cel putin mi-a placut foarte mult spotul de mai jos ( de vazut de la minutul 0:29, in special) si cred ca, prin noua strategie, Coca-Cola se apropie mai mult de publicul tanar si nelinistit.

 

  1. Activarile Coca-Cola sunt mereu fun. Daca in tabara Biz, Coca-Cola ne-a oferit selfie stick-uri si ne-a oferit sticle semnalate cu „blogger” si cu numele noastre, acum, la un adevarat concert Coca-Cola, ne-a asteptat cu shoturi de Cola si-un photo booth creator de GIF-uri. Cine-o fi titirezul din imagine?
  1. O sa-mi iau papara, dar mie-mi place Smiley. Stiu ca nu da bine, stiu ca nu da bine nici macar sa spun ca-mi place muzica romaneasca. Dar aia e, mie-mi plac Smiley, Feli si Delia, asa ca m-am bucurat sa fie zambaretul in deschiderea concertului Rixton. Si compania mea e de parere ca arata mai bine in realitate. Si, sincera sa fiu, as putea spune ca as fi preferat ca Rixton sa fie in deschiderea show-ului lui Smiley, caci el ramane cireasa de pe tort, in show-ul de aseara.
  1. Trupa Rixton e foarte talentata. Eu nu auzisem de ei inainte. Dar baietii astia cica ar fi inceput cu-o trupa de covers si au ajuns sa cante in deschidere la Ed Sheeran. Singurul lucru traznit la acest concert Coca-Cola este vestimentatia lor, mai precis a solistului. Din punctul in care stateam eu ( urmarindu-i pe Malaezu si pe Claudia Predoana), outfit-ul lui parea a fi compus din colanti ultra-moderni, sosete albe ( deci pana aici, un look a la Michael Jackson) si-o bluza lalaie si lunga. Sa-mi fie cu iertare, dar as fi putut sa jur ca mama unei prietene, pe care o recunosc fix dupa aceasta vestimentatie, a terminat curatenia si-a urcat pe scena sa ne intrebe, pe noi musafirii, daca nu vrem un pahar de Cola. Asta a fost hilar, dar noroc ca vocea lui e grozava. Si-au fost si amuzanti.
  1. Faza cu urmaritul lui Malaezu si-al Claudiei Predoana ( la pachet cu sora ei) e urmatoarea: ne-am intalnit intamplator la concert si-am stat impreuna, dar am plecat separat. Chiar si asa, am dat nas in nas unul de altul la gura de metrou Tineretului. Eu eram in spatele lor. Bun. Am mers o statie impreuna si-apoi iar ne-am despartit la schimbarea magistralei. Dupa ce-am iesit de la gura de metrou Costin Georgian, ce sa vezi? In intersectie, cei 3 fantastici. Cica iar ii urmaream. Asa ca a ramas un inside joke si promisiunea ca data viitoare, chiar mergem impreuna. Nu de alta, dar e creepy cand te urmareste cineva.

Acestea fiind spuse, daca vrea cineva sa asculte Rixton, sa dea un comentariu aici sau pe Facebook, caci am un CD de oferit. Primul venit, primul servit. Weekend grozav!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.