Scriam mai incoace cu vreo 5 articole, ca ma gandeam sa ma repozitionez nitel. Adica mai zdravan cu evenimentele si mai lejereanu cu comentariile despre intamplarile zilei. Pe sistemul: eu m-am dus, mi-a placut, dau mai departe. Ca viata-i scurta.

Ei, in aceasta idee, am ajuns si la un eveniment de fashion, relansarea Concepto, in Simbio.

Concepto

E brand-ul unor surori faine de la Cluj, care povestesc despre colectiile lor ca sunt realizate din materiale naturale, in special piele, si ca lucreaza manual, aplica broderii, astfel incat outfit-urile ce ies din mana lor sa aiba un aspect premium.

Ce-i drept, evenimentul de lansare a colectiei Dominatrix de aseara a revelat treaba asta: hainele lor ies in evidenta, fara ca manechinele sa defileze pe un podium. Chiar daca se perindau printre noi, stiai care-i manechin, care-i blogger…si care-i Andra.

Mai multe despre Concepto

Totul a inceput de la masina de cusut Singer a bunicii celor doua iar astazi au deja in spate aparitii in Vogue iar fetele de la Absolutely Fabulous le-au purtat creatiile.

Colectiile lor includ si copiii, insa daca arunci un ochi pe site, o sa vezi ca stilul se indreapta, in special, spre femei indraznete, cu un stil vestimentar cel putin avangardist.

In schimb, m-am indragostit de jacheta asta: http://conceptoline.com/shop/concepto/clothes/mickey-mouse-jacket/

Concepto e si pe Facebook, asa ca poti sa-l cercetezi amanuntit.

Spor la shopping!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.