Inchide gura! Inchide ochii! Si vezi ca vineeeeeeeee. Cine? Valul colorat de praf de la The Color Run Tropicolor care te va imbraca intr-o mantie multicolora, imediat ce-ai zbughit-o spre una dintre cele 5 porti. The Color Run e o oportunitate de a te colora fizic si mental si de a-i molipsi pe toti cu veselia asta. Permite-mi sa dezvolt ideea asta.

The Color Run Tropicolor

Anul asta, m-am prezentat disciplinata la The Color Run Tropicolor, ca in ultimele editii, cu gandul sa misc nitel portbagajul. Mi-am luat un om de nadejde, cu sportul in sange, si-am pornit ca doua printese in tutu sa alergam de la Piata Constitutiei, pe sub portile de praf colorat.

Dar efectul The Color Run Tropicolor se intinde dincolo de 5 km. Am terminat cursa victorioasa si prapadita de oboseala, caci treaba asta cu alergatul nu prea se pupa cu tolaneala mea de zi cu zi (da, am suflet de grasa). Dar ce mi s-a parut fabulos a fost reactia oamenilor, dupa ce-am iesit din perimetrul evenimentului.

Aproape de Piata Unirii, un turist strain ne-a abordat prieteneste si ne-a intrebat de ce suntem asa colorate. Nu avea cum sa nu zambeasca la tutu-urile noastre manjite cu portocaliu si n-a facut-o nici urmatoarea turista asiatica ce ne-a cerut sa facem o poza cu ea. Probabil ca am aparut in feed-ul catorva asiatici, cu vreun comentariu pozitiv despre vizita in Bucuresti.

In metrou, o romanca m-a intrebat daca am castigat ceva. Aveam medalia la gat, semn nu ca batusem vreun record sportiv, ci bifasem putina bucurie. I-am povestit despre ce era vorba si nu am cuvinte sa spun ce entuziasmata era. Ma intreba cum poate sa participe si ea. Si pentru ca nu avea ce sa-mi ofere in schimbul momentului de entuziasm, ma tot invita sa iau loc in metrou, pe scaunul din dreptul ei. I-am zis insa ca nu imi doream sa-l manjesc si-atunci am incheiat calatoria comunca cu un zambet prietenos al carei sursa stiam ca sunt.

Si pentru ca am pus un titlu baban, reactiile pozitive nu s-au oprit aici: neamul secretarelor, al functionarilor publici si-al vanzatorilor de bilete se stie ca este cam ursuz, cel putin asa le e vorba. Dar cand m-am prezentat asa colorata ca sa-mi innoiesc abonamentul la RATB, atitudinea vanzatoarei era cu totul alta. M-a intrebat de unde vin asa frumoasa, mi-a zambit cu entuziasm si apoi mi-a urat ea prima ziua buna. Asta in timp ce alte doua surate ale mele de la The Color Run Tropicolor distrau 2 tantici care asteptau autobuzul.

Ce-i drept, mi-am luat si-o replica dispretuitoare „Bine ca ti-ai luat macar medalie!”, dar cui ii pasa cand tot orasul a fost trezit la viata de putina culoare de la The Color Run si de ambasadorii veseliei?

The Color Run – alte editii

The Color Run urmeaza sa mai inveseleasca si alte orase. Afla aici care si, intre timp, pregateste-te pentru editia de noapte din septembrie, in Bucuresti. La mai multa culoare!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.