Pentru orice luna aprilie care se respecta, exista o editie The Color Run care urmeaza. Asa ca 2016 nu face exceptie, ba improspateaza nitel conceptul cu putin aer de Hawaii si o ghirlanda colorata.

Pe 16 aprilie, la Bucuresti va avea loc, din nou, o editie de The Color Run (pe timp de zi), in Piata Constitutiei. Asa ca am zis sa imprumut numarul 16 si sa revin cu 16 motive pentru care sa participi:

 1. The Color Run Tropicolor Tour revine un concept exotic (o ghirlanda babana si colorata, culorile care vor ajunge pe tricoul tau sunt vibrante iar noul logo e cam…delicios)
 2. Turul incepe din Piata Constitutiei si e-n weekend (16 aprilie), asa ca e accesibil.
 3. O parte din taxa de participare se indreapta spre GROW, un proiect al Scolii de Valori si AISEC, gandit pentru a ajuta adolescentii sa-si gaseasca drumul in viata.
 4. Cursa are doar 5 km si nu se ofera premii, in functie de performante. Ca mergi la pas alergator sau iei alergarea-n serios, nu se fac diferente.
 5. Cea de-a 5 poarta de culoare e o premiera – va avea umbre de palmieri si arome de vacanta.
 6. Fiecare participant primeste un kit pe care-l poate folosi si cu alte ocazii – o editie-limitata din tricoul The Color Run Tropicolor, o ghirlanda hawaiiana, o bentita, 2 tatuaje temporare, iar la finish o medalie si 1 plic de pudra colorata.
 7. Mai mult de 60% din participanti alearga aici o cursa de 5 kilometri pentru prima data in viata lor, iar evenimentul contribuie la promovarea interesului pentru imbunatatirea starii de sanatate si a stilului de viata activ.
 8. Te antrenezi si pentru urmatoarele: mai sunt 5 evenimente The Color Run in Romania, in 2016.
 9. Te distrezi chiar inainte sa incepi cursa: zona de festival va fi animata de catre sponsorii evenimentului. Cine stie ce surprize pregatesc Uber, Kaufland, BCR, Promenada si inca pe atatia.
 10. Clabucel, simpatica mascota The Color Run, o sa fie prezent, dupa alte 8 editii la care n-a lipsit.
 11. Nu exista limita de varsta: cel mai tanar participant avea 6 luni iar cel mai varstnic 85.
 12. N-ai cum sa iesi necolorat de acolo: sunt 5 porti de culoare iar vopseaua e aruncata manual de catre niste staff-ul zambaret, asa ca poti sa te duci chiar langa ei si sa-i incurajezi sa te vopseasca zdravan.
 13. Au fost 4 milioane de alergatori in 2015, worldwide, asa ca sigur vei avea cui sa-i ceri impresii despre eveniment. Nu stiu unde esti cand citesti asta, dar ia intreaba in incapere cine-a fost la The Color Run.
 14. Exista 3 pachete de plata a evenimentului, cu unul sigur te-ai pupa si tu.
 15. Daca sunteti cel putin 5 persoane, aveti reducere, de caciula.
 16. Evenimentul nu se termina cu alergarea. Dupa ea, urmeaza party si un nor de pudra colorata.

Bine, si-ar mai fi unul: eu o sa fiu blogger oficial The Color Run si cu ocazia asta, s-ar putea sa dau si-o mana de ajutor, ca sa vii. Mai rasfoieste blogul si revin cu noutati.

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.